Konya’da 2 otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var

Konya’da 2 otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var
Konya-Aksaray yolunun 2 farklı noktasında, buzlanma ve tipi nedeniyle 2 tur otobüsünün devrilerek kaza yaptı. İlk kazada 13 yolculunun yaralandığı, diğer kazada ise çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Konya-Aksaray karayolunun 40’ıncı kilometresinde saat 07.00 sularında meydana gelen ilk kazada, İzmir’den Kapadokya’ya yerli turistleri taşıdığı belirtilen Özkan Acar’ın sürdüğü 35 Z 5305 plakalı otobüsün, buzlanma ve tipi nedeniyle kontrolden çıkarak devrildiği bildirildi. Kazada, otobüs içerisindeki 36 yolcudan 13 ‘ü yaralanırken, ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konya-Aksaray karayolunun 30’uncu kilometresinde, saat 09.30 sularında meydana gelen ikinci kazada ise Antalya'dan Kapadokya'ya Rus turistleri taşıdığı belirtilen Cavit Yücesan'ın kullandığı 07 S 2580 plakalı otobüsün ise yine buzlanma ve tipi nedeniyle devrildiği bildirildi. Otobüsün içerisinde yer alan 32 Rus turist yolcunun pek çoğunun yaralandığı ve olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulanslarla hastanelere götürüldükleri öğrenildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.