Korhan Berzeg’in eşi Kraliyet ailesiyle akraba çıktı, kaçırılma şüphesi arttı!

Korhan Berzeg’in eşi Kraliyet ailesiyle akraba çıktı, kaçırılma şüphesi arttı!
Balıkesir’de 20 gün önce kaybolan ve Mehmet Şimşek’in hocası olarak tanınan Prof. Dr. Korhan Berzeg’in durumu ile ilgili şüpheler çeşitlenerek artıyor.

Cansev Temuçin - Prof. Dr. Korhan Berzeg’in şüpheli kaybı 20 gündür gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Köpeği ile birlikte Balıkesir Gönen’de yürüyüşe çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg’in kaçırılmasından şüpheleniliyor. Son olarak gündeme getirilen iddia ise Berzeg’in eşi Angela Berzeg ile ilgili oldu. İngiliz eşin kraliyet ailesi ile akraba olduğu ortaya çıktı.

CHP ilçe başkanı şüpheleri sıraladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar, Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg’in İngiliz Kraliyet aile ile akrabalığı olduğunu açıklayarak kaçırılma ihtimaline dikkat çekti. Acar, Berzeg’in daha önce görev yaptığı kurumlarında da bu süreçte dikkate alınması gerektiğinin altını çizerek kaçırılma ihtimaline vurgu yaptı.

"Köpeği nerede?"

Öte yandan Gazete Duvar’ın haberine göre, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt da Korhan Berzeg’in kaçırılmasında şüpheleniyor. Arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Yurt konuya dair şu ifadeleri kullanıyor: "Yürüyüşe çıktığı anda hastalığı tetiklenmiş ve yolunu kaybetmiş olabilir ancak yanında bulunan köpeğinin de kayıp olması şüphe uyandırıyor" diyor. Yurt, arama çalışmalarının devam ettiğini belirtiyor.

Vali, kaçırılma iddialarına yanıt vermişti

Geçtiğimiz günlerde Korhan Berzeg’in kaçırıldığına dair iddialar bir kez daha gündeme gelmiş ve Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, konuya ilişkin DHA’ya açıklamalarda bulunmuştu. Şıldak, açıklamasında kaçırılma şüpheleriyle ilgili olarak; "Olayı tüm yönleriyle mercek altında tutuyoruz. Bütün yönleriyle inceliyoruz. En kapsamlı şekilde arama çalışmalarımız ve adli süreç devam ediyor" sözlerine yer vermişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.