Kulis: Sinan Aygün’e 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı' teklif edildi

Kulis: Sinan Aygün’e 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı' teklif edildi
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in eski CHP'li Sinan Aygün ile bir araya geldiği ve Ankara Belediye Başkanlığı adaylığı teklifi edildiği ileri sürüldü.

tv100 yazarı Barış Yarkadaş, Taksim Meydanı programında İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara'daki bir araya geldiği isimlerle ilgili dikkat çeken kulis bilgisini paylaştı.

Yarkadaş, Akşener'in Sinan Aygün, Abdulkadir Aksu, Cemil Çiçek ile Ankara'da bir araya geldiğini ve yemekte Sinan Aygün’e “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı” teklif edildiğini ileri sürdü.

Sinan Aygün’ün teklifi değerlendirip öyle karar vereceğini belirten Yarkadaş, Aygün'ün aday olması takdirde bazı İYİ Partililerin tepki için istifa edebileceğine dikkat çekti.

Yarkadaş "Oktay Vural’ın da katıldığı yemekte, iddiaya göre Sinan Aygün’e “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı” teklif edildi. Sinan Aygün’ün teklifi değerlendirip öyle karar vereceği belirtiliyor. Öte yandan, Sinan Aygün İyi Parti’nin adayı olursa, bazı İYİ Partililer tepki için istifa edebilir." ifadelerini kullandı.

Akşener yalanladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski CHP Milletvekili ve ATO Başkanı Sinan Aygün ile görüşmesine ilişkin iddialara tepki göstererek, “Ne kadar büyük saygısızlık, gizli görüşme yok, bir şey yok.” demişti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'da söz konusu konuyla ilgili İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkati çekerek nezaket çerçevesinde gerçekleşmiş bir yemek olduğunu ve konu haline getirilmesini şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtmişti.

"Ankara ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor"

Zorlu "Ankara ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde olgunlaştığı zaman sizlerle paylaşacağız.” demişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.