Mansur Yavaş'a şeffaflık ödülü

Mansur Yavaş'a şeffaflık ödülü
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından 2020 Şeffaflık Özel Ödülü verildi. Yavaş seçimlerden önce Şeffaflık Taahhütnamesi'ni imzalamıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki yönetimiyle takdir toplayan Mansur Yavaş, seçimlerden önce Uluslararası Şeffaflık Derneği'nin hazırladığı "Şeffaflık Taahhütnamesi"ni imzalayan ilk aday olmuştu. 

ŞEFFAFLIK ÖDÜLÜ ALDI

Dernek, geçen süreçteki uygulamalarından dolayı Yavaş'ı "2020 Şeffaflık Özel Ödülü"ne layık görüldü. Haberi ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin duyurdu.

Gültekin, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Seçimlerden önce Uluslararası Şeffaflık Derneği'nin hazırladığı Şeffaflık Taahhütnamesi'ni imzalayan ilk aday olan Sn. @mansuryavas06 bu kez de derneğin 2020 Şeffaflık Özel Ödülü'ne layık görüldü. Başkente şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir yönetim anlayışı çok yakıştı.

İHALELER CANLI YAYINLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın şeffaf yönetim ilkesiyle başlattığı canlı yayınlanan mal ve hizmet alım ihaleleri ilk günden itibaren hem vatandaşlar hem de firmalar tarafından ilgiyle izleniyor.

Pandemi sürecinin devam etmesi nedeniyle hijyen önlemleri alınarak gerçekleştirilen ihalelerde katılan firmalara dezenfektan, maske ve eldiven dağıtan Büyükşehir Belediyesi, sosyal mesafe kurallarına uyarak ekim ayı içinde 64 ihaleyi Youtube kanalı, ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.