Melih Gökçek, Ebrar Karakurt'un 'Abdülhamid' paylaşımını alakasız yere çekmeyi başardı

Melih Gökçek, Ebrar Karakurt'un 'Abdülhamid' paylaşımını alakasız yere çekmeyi başardı
Melih Gökçek, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt'u hedef aldı ve "Abdülhamid’e saldırdığına göre senin kökünü araştırmak" dedi.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyunculardan olan milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un çeyrek final maçından sonra yaptığı paylaşım gündemdeki yerini koruyor.

"Savaşa savaşa kazanıyoruz" şeklinde paylaşımda bulunan Karakurt'a 'Abdülhamid' adlı sosyal medya kullanıcısı tarafından "Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz..." şeklinde yorum yapılmış ve Karakurt, gelen yoruma "Boş yapma Abdülhamid" yanıtını vermişti.

Sonrasında Karakurt, o kullanıcıya yaptığı yorumu pankart açarak yeni bir paylaşımda bulunmuştu.

Söz konusu paylaşımına gelen tepkiler üzerine bir açıklamada daha bulunan Karakurt, konunun başka yerlere çekildiğini ifade etmiş ve "Söz konusu arkadaşımızın ismi Ahmet, Mehmet veya Berke olabilirdi. Konu başka yerlere çekilmeye çalışılıyor. Pazar günü büyük bir maçımız var, ona konsantreyim. Ülkeme sevgiler" ifadelerine yer vermişti.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, art arda Ebrar Karakurt'u hedef alan paylaşımlarda bulundu.

Karakurt'un milli takımdan atılmasını isteyen Gökçek, 'Abdülhamid' adlı kullanıcının isminden farklı bir konuya bağlayarak "Abdülhamid’e saldırdığına göre senin kökünü araştırmak" dedi.

Gökçek, sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

“Sen milli takıma layık olmayan bir LGBTL’lisin. Abdülhamid’e saldırdığına göre senin kökünü araştırmak gerek. Bir sporcu siyaset yapacaksa sporu bıraksın. Atın bunu milli takımdan. Milli takıma leke düşmesin.”

İlgili Haberler

Kaynak:Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.