Mustafa Sarıgül, Erzincan’dan Elon Musk’a seslendi: Git evinde oyna!

Mustafa Sarıgül, Erzincan’dan Elon Musk’a seslendi: Git evinde oyna!
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’den Twitter’a sınırlama getiren Elon Musk’a sert tepki.

Cansev Temuçin - Elon Musk’ın dün Twitter’da yaptığı düzenlemeler büyük olay yaratmış ve pek çok kişinin tepkisini çekmişti. Günlük tweet sınırlaması getirdiğini açıklayan Musk, Twitter kullanıcılarının yoğun eleştirisi ile karşılaşmıştı. Elon Musk’a bir tepki de Mustafa Sarıgül’den geldi. Sarıgül, Erzincan’dan çektiği video ile Twitter’ın patronunu eleştirdi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya bir video paylaştı. Twitter’da yapılan yeni düzenlemelere tepki içeren videolu paylaşımında Sarıgül, Elon Musk’a yüklendi.

Mustafa Sarıgül paylaşımında; "Elon Musk, ben Erzincanlı Mustafa Sarıgül'üm. Erzincan'dan sana sesleniyorum. Twitter'daki özgürlüğümüzü kısma. Oyuncak istiyorsan başka bir oyuncak bul, git evinde oyna" ifadelerine yer verdi.

Ne olmuştu?

Dün Twitter’ın sahibi iş adamı Elon Musk, platformdaki doğrulanmış hesapların günde 6 bin, doğrulanmamış hesapların ise 600 içerik görüntüleyebileceğini bildirmişti. Yeni doğrulanmamış hesapların ise günde sadece 300 gönderi okuyabileceğini belirtmişti. Musk birkaç saat sonra ise söz konusu limitlerin 800’e yükseltileceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.