Oğuzhan Uğur'dan Erdal Beşikçioğlu'nu şaşırtan soru: Nereden geliyor bu para?

Oğuzhan Uğur'dan Erdal Beşikçioğlu'nu şaşırtan soru: Nereden geliyor bu para?
Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının bu haftaki konuğu CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Uğur'un Beşikçioğlu'na sorduğu bir soru ise gündeme bomba gibi düştü.

Yerel seçimlere 31 gün kala adayların çalışmaları hızla devam ederken dijital platformda siyasileri ağırlayan program Mevzular Açık Mikrofon'un bu haftaki konuğu CHP'nin Ankara Etimesgut ilçesi Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu oldu.

Oyunculuk kariyerinde Behzat Ç. karakteriyle ününe ün katan Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Ankara'dan belediye başkan adayı seçilmiş ve Etimesgut ilçesinde sıkça çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Beşikçioğlu, Etimesgut ilçesinde seçim öncesi yapacaklarını geniş kitlelere duyurabilmesi adına Oğuzhan Uğur'un Gain'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon'un bu haftaki konuğu oldu. Yayınlanan tanıtımda Oğuzhan Uğur'un sorduğu "Paralar nereden geliyor?" sorusu ise güne damgasını vurdu.

erdal-besikcioglu-2.webp

Paralar nereden geliyor?

Mevzular Açık Mikrofon'a katılan her konuğun stüdyoda bulunan seyircilere yemek ısmarladığı izleyen birçok kişi tarafından bilinir. Erdal Beşikçioğlu da çekim süresinin uzaması ile birlikte salonda bulunan tüm misafirlere Ankara ile özdeşleşen bir et yemeği olan "Aspava" ısmarlayacağı söylemesi üzerine Oğuzhan Uğur'dan beklenmedik bir soru geldi.


Oğuzhan Uğur, konuğu Erdal Beşikçioğlu'na "Erdal Bey bu paralar nereden geliyor" dedi. Erdal Beşikçioğlu ise bu soru karşısında şaşkınlığı gizleyemediği görüldü. Yayınlanan tanıtımda Beşikçioğlu'nun cevabı henüz bilinmezken Uğur'un sorduğu sorunun ardından salonda alkış ve kahkahalar eksik olmadı.

Geçtiğimiz yıl yapılan seçimde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu salondakilere kokoreç, TİP Partisi üyeleri ise simit ısmarlamıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.