Kayan kamyoneti durdurmak isterken canından oluyordu!

Kayan kamyoneti durdurmak isterken canından oluyordu!
İstanbul'da bir kamyonet yolda kaymaya başlayınca şoförün yaptığı hareket az kalsın ölümle sonuçlanıyordu.

Kağıthane'de bugün sabah saatlerinde bir kamyonet eşya indirildiği sırada kaymaya başladı. Aracın sürücüsü kamyonetin kaymasını engelleyebilmek için hızla kamyonun kapısını açtı fakat yolda bulunan başka bir aracın arasında sıkışarak yaralandı.


Olay saat 09:00 civarında Yeşilce mahallesinde gerçekleşti. Bir iş yerine işçiler yük indirdikleri sırada kamyonet bilinmeyen nedenle kaymaya başladı. Yokuşta olan kamyonet aşağı doğru ilerlerken ilk olarak aracın arka kısmından 2 kişi tutarak kaymayı engellemeye çalıştı. Aracın sürücüsü kayma hızlanınca hemen duruma müdahale etmek istedi fakat yaşayacaklarından habersiz hızla kamyonetin önüne geçmeye çalıştı.

2 aracın arasında sıkışarak yaralandı

Sürücü, kamyonetin sağ kapısını açıp araca atlamak istedi fakat o anlarda park halindeki bir otomobil ile kamyonet arasında sıkışarak yaralandı. Şoför olay yerinde yere yığıldı ve vatandaşların yardımıyla 112 ekiplerine haber verildi.

Yaşanan kazada 6 araca çarparak duran kamyonet, sürücüsünün de yaralanmasına neden oldu. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edilirken yaralı hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına an bean yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.