Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: 'Bu bir muhalefet biçimi değil siyasi ahlaka savaş açmaktır'

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: 'Bu bir muhalefet biçimi değil siyasi ahlaka savaş açmaktır'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 'Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı makamını ve devlet yönetimini ‘karaktersiz’ diyerek seviyesiz ifadelerle hedef almasını kınıyoruz' diyen Çelik, 'Bu bir muhalefet biçimi değil siyasi ahlaka savaş açmaktır' ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu'na tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, şunları belirtti:

"Kılıçdaroğlu’nın Cumhurbaşkanlığı makamını ve devlet yönetimini "karaktersiz" diyerek seviyesiz ifadelerle hedef almasını kınıyoruz. Bu bir muhalefet biçimi değil siyasi ahlaka savaş açmaktır."

"Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef almak, siyasi karakter kavramının ne olduğu konusunda bilgisizliğin beyan edilmesidir. Devlet yönetimi hakkında bu şekilde konuşanların siyasi ahlak konusunda en temel derslere ihtiyacı vardır."

"Türkiye'nin hasımlarına ve teröre tek kelime etmeyen, bilakis hasımlarının dilini ve argümanlarını Türkçe seslendirenlerin, ülkemizin milli siyasetini yürüten Cumhurbaşkanlığı makamını kendilerine hedef bellemiş olması bir utanç verici bir durumdur..."

"Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Dışardaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbaşkanına saldıranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.