Onur Ünlü’nün seçim yorumu olay yarattı!

Onur Ünlü’nün seçim yorumu olay yarattı!
Ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün 14 Mayıs seçimleri hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı. İşte o açıklama..

Ali Birerdinç - Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmeni Onur Ünlü’den 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi hakkında şok sözler. Peki Onur Ünlü ne dedi, hangi sözleri tepki çekti? İşte cevabı…

Yönetmen Onur Ünlü, kişisel Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir yazı paylaştı. 14 Mayıs 2023 seçimlerine dair düşüncelerini açıkladığı yazısında sert ifadeler kullanan Onur Ünlü, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmurunu tutuldu. Açıklamasında, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu’na da değinen Ünlü, seçimlerde takınacağı tavrı da açıkladı.

"Haysiyetini koru, tavrını koy!"

Onur Ünlü, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Bu seçimi değil Kılıçdaroğlu, Allah'ın oğlu kazansa bir işe yaramaz. Mevcut kadroların 21 sene yönetebildiği bir ülkeden, ciddi bir düşünsel devrim gerçekleşmeden hayır gelmez. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu vs gibi gerici tiplerle de o düşünsel devrim gerçekleşecek değildir. Tek çıkar yol sistemi kilitlemektir. Tek çıkar yol parlamenter kaostur. Haysiyetini koru, tavrını koy! Oy verme koyver!"

Paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki gören Ünlü’nün yeni bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.