Özgür Özel sözünü tuttu ve Barış Yarkadaş'la görüştü: ‘Yeni bir değerlendirme yapacağım’

Özgür Özel sözünü tuttu ve Barış Yarkadaş'la görüştü: ‘Yeni bir değerlendirme yapacağım’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kazanması halinde gazeteciliği bıraktığını açıklayan Barış Yarkadaş'ı aradı. Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özel ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP kurultayı öncesinde katıldığı canlı yayında Özgür Özel'in kazanması halinde mesleği bırakacağını açıklamış ve dün aldığı kararla da sözünü tutarak aktif gazeteciliği' bıraktığını duyurmuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Barış Yarkadaş’ın kararını yeniden değerlendirmesi gerektiğini söylemiş ve bu konuda kendisini arayacağını dile getirmişti.

Son olarak Yarkadaş, Özgür Özel'in kendisini aradığını belirterek ayrıntılı şekilde konuştuğu söyledi ve sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

"Az önce CHP Genel Başlanı Sn. Özgür Özel aradı ve dün gece attığı twiite istinaden ayrıntılı bir şekilde konuştuk.

TV100'de yayınlanan Kübra Par’ın programında “Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım” söylemim üzerine dün gece aldığım kararı doğru bulmadığını bir kez daha belirten Özel, “Biz kardeşiz… Mesleğini böyle bir söylem sonrası bırakman hepimizi üzer” dedi. Dün gece twitte ifade ettiği düşüncelerini dile getirdi.

Özel, kurultay sürecinde yaşananların kurultay salonunda ve geride kaldığını da belirtti.

Bunun üzerine Özel’e “Dün gece TV100'deki yayında da ifade ettiğim üzere tavrınız beni onore etti. Biraz dinlenip yeni bir değerlendirme yapacağımı” belirttim.

Özel’e “Dün gece de söyledim. Siz artık bizim genel başkanımızsınız. Öncelikle sizi tebrik ediyorum. CHP’nin başarılı olması için üzerime düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumu” ifade ettim.

Özel’le önümüzdeki günlerde Ankara’da buluşmak üzere de sözleştik.

Bu vesileyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ve yeni seçilen PM - YDK üyelerini kutluyor, başarılar diliyorum.

Bu arada dün geceki yayın sonrası arayan soran mesaj yazan ve “Mesleği sakın bırakma” diyen yüzlerce dostumuza da duydukları güven için teşekkür ediyor, kendilerinden kısa bir süre rica ediyorum."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.