RTÜK Üyesi Taşcı, Müge Anlı'nın o ifadelerini 'açıkça suça teşvik' buldu: Dilekçe verecek

RTÜK Üyesi Taşcı, Müge Anlı'nın o ifadelerini 'açıkça suça teşvik' buldu: Dilekçe verecek
RTÜK üyesi İlhan Taşçı, sunucu Müge Anlı'nın "Ben o kadını öldürürüm" ifadeleri üzerine harekete geçti. Taşçı, "Konunun raporlaştırılarak kurul gündemine alınması için RTÜK Başkanlığına dilekçe vereceğim" dedi.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'li üyesi İlhan Taşçı, sunucu Müge Anlı'nın canlı yayında söylediği “Ben o kadını öldürürüm” ifadelerini kabul edilemez buldu.

Kullandığı ifade üzerine Müge Anlı'nın ekranda açıkça suça teşvik ettiğini belirten Taşçı, konunun raporlaştırılarak kurul gündemine alınması için RTÜK Başkanlığına dilekçe vereceğini açıkladı.

Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Anlı’nın "Ben o kadını öldürürüm" ifadeleri için "Cinayetlerin kol gezdiği ülkemizde 'ben de öldürürüm' demektedir. Bu kabul edilemez olduğu gibi açıkça da yayın ilkesi ihlalidir. Konunun raporlaştırılarak kurul gündemine alınması için RTÜK Başkanlığına dilekçe vereceğim" dedi.

Müge Anlı ne demişti?

"Ben o kadını öldürmek için kollarım be. Yani sol yanım dediğim adam eve kadın getirecek bana nikah kıymayan adam üç çocuğuma rağmen, gidecek o iki çocuklu kadına nikah kıyacak, Haticem Haticem diyecek Ben onu öldürürüm bir şekilde.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.