Sabancı çiftini bekleyen zorlu süreç: "Daha 9-10 ameliyat olması lazım"

Sabancı çiftini bekleyen zorlu süreç: "Daha 9-10 ameliyat olması lazım"
Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçiren Sabancı çiftinin sağlık durumuna ilişkin Sabah yazarı Bülent Cankurt aldığı son bilgileri paylaştı.

Yunanistan'da tatil yapan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yapmıştı.

Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından Bodrum'a getirilmiş ve burada yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı olduğu öğrenilen Ali Sabancı ambulans uçakla İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edilmişti.

Hayati tehlikeyi atlatan Ali Sabancı'nın kazadan 5 gün sonra bilincinin yerine geldiği ve yoğun bakımda tedavisi sürdüğü kaydedilmişti.

Tedavi süreci devam eden Sabancı çiftinin sağlık durumuna ilişkin Sabah yazarı Bülent Cankurt yazı kaleme aldı.

Cankurt, Vuslat Doğan Sabancı'nın çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldığını ve yüzünde büyük hasar oluştuğunu aktardı.

Öte yandan Cankurt, estetik cerrahı olan arkadaşının şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Doğan Sabancı için "Daha 9-10 ameliyat olması lazım" dediğini söyledi.

Cankurt "Sabancı çiftini zorlu süreç bekliyor" başlıklı yazısının ilgili kısmında şunları söyledi:

24 Ağustos'ta eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocuklarıyla Yunanistan'ın Leros adasında bot kazası geçiren Ali Sabancı'nın hayati tehlikesi vardı. Neyse ki, önceki gün müjdeli haber geldi. Hayati tehlikeyi atlatan Ali Bey uyandırıldı. Kazadan beş gün sonra bilinci yerine gelen ama yoğun bakımda tedavisi süren Ali Sabancı'nın, eşi, çocukları ve annesiyle görüştüğünü öğrendim. Hatta onların, istediği zaman ziyaret edebildiğini de öğrendim.

"Yüzünde büyük hasar oluşmuş"

Bu arada Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldım. Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş.

"Daha 9-10 ameliyat olması lazım"

Estetik cerrah olan bir arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için "Daha 9-10 ameliyat olması lazım" dedi. Allah'ın sevenlerine bağışladığı Ali Bey ve Vuslat Hanım, inşallah bu zorlu tedavi sürecini en kısa zamanda atlatır ve eski sağlıklarına kavuşurlar.

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.