Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekilen Ciravoğlu: 'Çekilmem için Özel ısrar etti'

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekilen Ciravoğlu: 'Çekilmem için Özel ısrar etti'
Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekildiğini açıklayan Şükrü Ciravoğlu'nun Özgür Özel'in ısrarı nedeniyle adaylıktan çekildiği ortaya çıktı.

CHP'de Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, Genel Başkan Özgür Özel'le telefonda görüşmesinin ardından adaylıktan çekilme kararı almıştı.

Sağlık sorunlarını öne süren Ciravoğlu, "Genel başkan 'geçmiş olsun' dilemek için aradı. Hastalığımdan dolayı seçim çalışmalarında geride kaldığımızı söyledi. Çekilmemin iyi olacağını belirtti. Ben de bunun üzerine adaylıktan çekildiğime dair dilekçeyi verdim" demişti.

Partide geçen hafta yapılan ön seçimde ikinci sırada yer alan avukat Filiz Gencan Akın, CHP'nin Edirne'de yeni belediye başkan adayı olmuştu.

GazeteDuvar'dan Tamer Yavuz'un haberine göre, Ciravoğlu 'sağlık sorunu' gerekçesini yalanladı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ısrarı nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı: "Sağlıkla ilgili bir tetkik için hastaneye yatmak dışında ne şimdi ne de ileri dönük hiçbir sorunum yok. Genel Başkan ısrarla çekilmemi istedi. Ben de onurumu korudum."

İlgili Haberler

Kaynak:Gazete Duvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.