Yeniden aday olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün projelerini anlattı

Yeniden aday olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün projelerini anlattı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden aday olan Dr. Akgün, Tepecik'te vatandaşlar bir araya geldi.

Tepecik ziyaretine Perşembe pazarını gezerek başlayan Akgün, Tepecik Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Tepecik'in en kalabalık ve tanınmış ailelerinden olan Eyüpoğlu Ailesi'ni de evlerinde ziyaret eden Akgün, aileden destek sözü aldı. Verdikleri destek ve misafirperverliklerinden dolayı aileye teşekkür eden Başkan Akgün, 1 Nisan sabahı yeni bir zafer daha kazanacağını belirterek gelecek döneme yönelik projelerini anlattı.

“TEPECİK PLANLARINI 37 GÜN SONRA YİNE BİZ GEÇİRECEĞİZ"

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Melek Boz'a seçimde başarılar dileyen Akgün şunları söyledi:

“Tepecik Büyükçekmece'nin en güzel arazisi. Bir tarafta göl, bir tarafta deniz. 2005'ten bu yana imar planını çıkartacağız diyorlar. Biz 2010'da deniz tarafının imar planını çıkartarak 1250 iş yeri ve bütün o ruhsatsız duruma düşmüş binaların sorununu çözdük. Hem de imarlarını 2 kata yakın vererek 1.8 artırarak. Eğer artırmasaydık onları ruhsata bağlayamıyorduk. O taraf çözüldü. Orası şehir oldu şimdi. Aksa Camii'den bu tarafa Türkoba sınırına kadar Tepecik'in arazisinin imar planları neden çıkmıyor? İnancımız tamdır. Yüce Allah'a inanıyoruz. Bu millet sabreder sonunda gereğini yapar. Bize de Allah şuradaki yapılaşma, imar planını çözme, bu vatandaşın yüzünü güldürme, okulda çocukların üst üste eğitim yapmalarını engelleme gibi fırsatı vereceğine inancım tam. Allah bunu bize nasip edecek. Bu planları gene biz geçireceğiz hem de 37 gün sonra. Bu Tepecik'i de Büyükçekmece'nin o beğendiğiniz en güzel yerlerinden daha da ileri yapacağız."

“SİZLERİN DESTEĞİYLE HASAN AĞABEYİNİZE NASİP OLACAK"

Akgün ve belediye meclis üyesi adayları daha sonra Tepecik Trakya Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Gençlerin meşaleler ve sloganlarla karşıladıkları Akgün, dernek başkanı OIcay Özcan ve dernek üyelerine teşekkür etti. Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde çoğunluğun AK Parti de olduğunu ancak bugüne kadar Tepecik'in imar planları konusunda hiçbir adım atmadıklarını belirterek şöyle konuştu:

“1 Nisan 'da o planları çıkartmak sizlerin desteğiyle Hasan Ağabeyinize nasip olacaktır. İmar planı demek yeni yol demektir. İmar planı demek yeni okul demektir. Cami demektir. Kreş, anaokulu, sağlık ocağı, park, bahçe demektir. Plan olmadan bunlar olmaz. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim sizin hayatınızla ilgili hem de memleketimizin geleceğiyle çok yakından ilgili. Allah nasip ederse Tepecik 3,4 yıl içinde kabuğunu değiştirecek."

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.