Beşiktaş'ta sezonun bedeli ağır oldu! Yazın gelen isimlerden bazıları gönderilecek

Beşiktaş'ta sezonun bedeli ağır oldu! Yazın gelen isimlerden bazıları gönderilecek
Süper Lig'de şampiyonluktan çok uzun süre önce kopan Beşiktaş, yeni senenin hazırlıklarına başladı. Siyah beyazlılarda performansı veya sakatlıkları nedeniyle sezon başında gelen bazı isimlerle yollar ayrılacak. Toplamda 8 oyuncunun gönderilmesi gündemde.

Joe Worrall, Al Musrati, Ernest Muçi ve Jonas Svensson ile devre arası transferinde hamlelerini gerçekleştiren Beşiktaş'ta hedef gelecek sezon planlaması. Siyah beyazlılar, yabancı kontenjanı ve yerli oyuncuların artışı nedeniyle yeni bir politika belirlemek ve buna göre hareket etmek zorunda. Diğer yandan takımdan gönderilecek isimler de belirlenmeye devam ediyor.

Bu sezon pahalıya mal oldu

Kartal'ın yollarını ayıracağı futbolcuların bazıları bu sezon transfer edildi. Eğer fesih gelirse yüklü tazminatlar ödenmek zorunda kalınabilir. Diğer yandan takım arayışlarına da başlanması bekleniyor. Fernando Santos'un Samet Aybaba ile koordineli bir şekilde çalıştığı ve istediği yıldızları da takıma kazandırılması konusunda beklentisi olduğunu ilettiği dile getirildi.

Beşiktaş'tan ayrılacak futbolcular kim?

En az 6 oyuncuyu göndermek isteyen siyah beyazlı ekipte Jean Onana, Ajdin Hasic, Francisco Montero, Badra Cisse, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain ve Rachid Ghezzal ile yollar ayrılacak. Jackson Muleka'ya teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alınacak. Rosier'in Nice'te kariyerine devam etmesi yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.