Tansu Çiller İBB seçimlerinde desteklediği adayı açıkladı

Tansu Çiller İBB seçimlerinde desteklediği adayı açıkladı
Eski Başbakan Tansu Çiller katıldığı bir etkinlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında destek verdiği ismi duyurdu.

Yerel seçimler öncesinde adayların seçim programları devam ederken dün İstanbul’da gerçekleşen bir etkinlikte ilginç anlar yaşandı. AK Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum’un katıldığı bir etkinlikte eski Başbakan Tansu Çiller de yer aldı. Çiller program sonrasında yaptığı açıklama ile Kurum’a desteğini belli etti.

AK Parti İBB adayı Murat Kurum İstanbul'u Büyüten Kadınlar Programı'nda bir konuşma yaptı. Programda Kurum’u dinleyenler arasında Tansu Çiller de bulunurken, eski başbakan konuşma sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İBB seçimlerinde Murat Kurum’u desteklediğini açıklayan Çiller, “İstanbul için hayırlı” olsun diyerek düşüncelerini ifade etti.

“İstanbullu bu heyecanı arıyordu”

Çiller basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi: ''Murat Kurum İstanbul'a büyük bir heyecanla geliyor, İstanbullu bu heyecanı arıyordu. Çok önemli noktalara değindi. İstanbul için hayırlı olsun.''

“Nasılsın yavrum?”

Öte yandan sosyal medyada yansıyan Murat Kurum - Tansu Çiller buluşmasında ilginç anlar yaşandı. Kurum, konuşma yapacağı etkinliğe davetli olan Tansu Çiller’i kapıda “Sayın Başbakanım” diyerek karşılarken, Çiller’in Kurum’a “Nasılsınız yavrum, iyi misin?” dediği duyuldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.