Fenerbahçe'de tam 9 oyuncu ile yollar ayrılıyor! İsmail Kartal raporunu hazırlıyor

Fenerbahçe'de tam 9 oyuncu ile yollar ayrılıyor! İsmail Kartal raporunu hazırlıyor
Süper Lig'de Galatasaray'ın 2 puan gerisinde olan ancak şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de gözler gönderilmesi planlanan 9 oyuncuya çevrildi. İsmail Kartal da raporunu hazırlıyor.

Gelecek sezondan itibaren uygulanmaya başlanacak olan yeni yabancı kuralına uygun adım atmak isteyen Fenerbahçe'de sadece 1 isim kulübede yer alabilecek. Mağdur olmak istemeyen ve kadro kalitesini yukarı çıkarmayı hedefleyen Fenerbahçe de şimdiden çalışmalara başladı. Sarı lacivertli ekipte Teknik Direktör İsmail Kartal, seneye devam etmeyeceği futbolcuları bildiriyor.

21 yabancısı var

Hem yaz aylarında hem de kış tescil döneminde birçok oyuncuyu kadrosuna katan Fenerbahçe'de şu an kiralık gönderilen isimlerle birlikte toplamda 21 yabancı bulunuyor. Bu da 9 ayrılık anlamına geliyor. Eğer yeni transferler olursa sayı daha da artmak zorunda.

9 futbolcudan bazıları belli

Fenerbahçe'nin kadrosundaki isimlerden bazıları takımdan gönderilecek. İlk olarak sözleşmesi biten Bonucci ile devam edilmemesi düşünülüyor. Batshuayi'nin ise yedekteki tek yedek olarak takımda kalması planlanabilir. Kiralık olarak gidenlerden Crespo, Lincoln ve Joao Pedro için satın alma teklifi gelirse değerlendirilecek. Takım içindeki mevcut yabancılarda ise İsmail Kartal'ın kararı bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.