Murat Dalkılıç’tan şok haber! Bütün konserlerini iptal etti!

Murat Dalkılıç’tan şok haber! Bütün konserlerini iptal etti!
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç duyurduğu bir haberle hayranlarını hüzne boğdu.

Murat Dalkılıç’ın bütün konserlerini iptal ettiğini duyurması ünlü şarkıcının hayranlarında şok etkisi yarattı. Dalkılıç rahatsızlığının detaylarını anlatırken tedavi sürecinde yaşadıklarından bahsetti.

Son dönemin en popüler şarkıcıları arasında gösterilen Murat Dalkılıç’a nazar değdi! Şarkıcı, dün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile tüm konserlerini iptal ettiğini duyurdu. Konserine sağlık sorunları nedeniyle çıkamayacağını dile getiren Dalkılıç ameliyat olacağını da açıkladı. Mart ayında İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştireceği konsere çıkamayacağını ifade eden Dalkılıç, sahnelere ne zaman dönüş yapacağını ise açıklamadı.

Murat Dalkılıç’ın yaşadığı sağlık sorunu merak konusu olurken, hayranları sosyal medyadan ünlü şarkıcıya destek mesajları yağdırdı.

115522649-screenshot2.jpg

Murat Dalkılıç’ın söz konusu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilen alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz.”

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.