Seçil Erzan: Borçlu duruma düşen benim, dolandırıldım!

Seçil Erzan: Borçlu duruma düşen benim, dolandırıldım!
Seçil Erzan’ın duruşmada kendisini savunduğu anlarda söyledikleri olay yarattı! Asıl mağdur olanın kendisi olduğunu belirten Erzan, “Borçlu duruma düşen benim” dedi.

Tüm Türkiye’nin günlerce gündeminden düşmeyen Seçil Erzan’ın yargılanması devam ediyor. Erzan’ın “Fatih Terim Fonu” olarak bilinen ve birçok ünlü futbolcuyu dolandırmaktan yargılandığı davanın 20 Kasım 2023 günü görülen duruşmasında söyledikleri ortaya çıktı.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın köşesine taşıdığı Seçil Erzan’ın ifade tutanaklarında dikkat çeken ifadeler yer aldı. Erzan, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkesi’nde görülen ilk duruşmasında, dolandırılanın kendisi olduğunu belirterek, şiddet gördüğünü ve tehdit edildiğini anlattı.

“Arabama GPS takıldı, kolumdaki saatim alındı”

Bankada esir alındığını, 7/24 evine gelindiğini, arabasına GPS cihazı takıldığını, önüne mermi konulduğunu, tartaklandığını ve kapısına dayanıldığını itiraf eden Seçil Erzan, kolundaki saatine kadar alındığını da belirtti. Erzan, topladığı bütün parayı mağdur olduğunu söyleyen kişilere dağıttığını da sözlerine ekledi. “Ben dolandırıldım” diyerek kendini savunan Seçil Erzan, “İnsanların parasını zimmetle almadım. Birileri beni dolandırdı, ben de bu duruma geldim.” diye konuştu.

“Cüzdanımdan 100 dolar çıkmadı…”

İşte Seçil Erzan’ın mahkemede kendini savunduğu konuşmadan tutanakkara geçen ifadeler:

“Annemin evinde darp edilmiştim. Elime kağıtlar verilmişti ve videolar çekilmişti. Dolandırıcılık yapsaydım cebimde param olurdu. Evimizde 66 bin lira annemin bakıcısı ile beraber biriktiği para vardı. Cüzdanımda 100 dolar çıkmamıştı. Vizem vardı. “Kaç git” dediler, “Bankayı dolandır” dediler. Tamah etmiyor, doymuyorlardı. Birkaç kişiyi mağdur etmek zorunda kaldım ama bu dünyadaki herkes etimden, sütümden, canımdan her şeyimden faydalanmış. Şu an canımla kaldım, hiçbir şeyim yok.

“Borçlu duruma düşen benim”

Ben dolandırıldım. Borçlu duruma düşen benim. İnsanlar mal mülk sahibi oldular. Tabi ki zararda olan, anaparasının bir kısmını ya da tamamını alamamış kişiler var. Evet haklılar. O zaman bu çarkın suçlusu kim? Yani Ali’nin parasını Veli benden zorla gelip aldıysa…”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.