Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt tutuklandı!

Sedanur Güzel'in komşusu Ertan Bozkurt tutuklandı!
Türkiye'nin pazartesi gününden bu yana konuştuğu Sedanur Güzel'in kaybolmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar devam ederken cezaevinden izin alarak çıkan ve çocukları en son gören kişi olarak belirlenen Ertan Bozkurt tutuklandı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde meyve topladıkları sırada kaybolan Sedanur Güzel'den haber alınamıyor. Kayıp kızın arkadaşları Havanur ve Mustafa en son Ertan Bozkurt ile birlikte olduklarını ve Sedanur'u kucağına aldığını söylemişti. Dünkü haberimizde belirttiğimiz üzere Ertan Bozkurt'un profilinde yer alan ve yazdığı cinsel içerikli paylaşımlar sonrasında halk da büyük tepki göstermeye başladı. Valilik de çalışmaların sürdüğünü belirterek küçük kıza en yakın zamanda ulaşacaklarını temenni etmişti.

sedanur güzel

Kağızman’a bağlı Paslı köyünde yürütülen arama çalışmalarına Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, AFAD ve UMKE ekipleri ile vatandaşlar katılıyor.

Köy içi ve çevresinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı iz takip köpeği ‘Atak’, arama kurtarma köpeği ‘Gazel’, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı kadavra arama köpeği ‘Obert’ ve iz takip köpeği ‘Calisto’ ile yürütülüyor.

Köylerdeki evler yeniden tek tek aranırken, havadan ise arama çalışmalarına helikopter ve drone ile destek veriliyor.

Kağızman’a bağlı Paslı Köyü’nde 5 gün önce evinden meyve toplamak üzere çıkan ve bir daha haber alınamayan Sadanur Güzel’in kaybolmasıyla ilgili önceki gözaltına alınan komşuları E.B'nin jandarmadaki işlemleri ise sürüyor
 

Haber bekliyorlar

Öte yandan Sedanur Güzel’in yaşadığı Paslı Köyü’nde sessizlik hakim, ekipler birlikte arama çalışmalarına katılan köylüler, Sedanur Güzel’in evinde önünde toplanarak Sedanur’dan gelecek güzel haberi bekliyor. Sessiz bekleyişin devam ettiği Paslı köyünde Sedanur Güzel, arama çalışmaları 5’ince gününde de devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.