Sedat Peker Türkiye’ye dönecek mi? İsmail Saymaz’a konuştu…

Sedat Peker Türkiye’ye dönecek mi? İsmail Saymaz’a konuştu…
Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan suç örgütü lideri Sedat Peker, Türkiye’ye döneceği yönündeki iddialara ilişkin ilk kez konuştu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi şehrinde hayatını sürdüren Sedat Peker hakkındaki iddialarla ilgili konuştu ve yeni yaşamına dair çarpıcı bilgiler paylaştı. Yakın zamanda gazeteci Talat Atilla, Sedat Peker’in Türkiye’ye döneceğini öne sürmüştü. İşte Sedat Peker’in hakkındaki iddialara verdiği yanıt…

Üniversiteye başladı!

Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz’ın köşesinde aktardığı bilgilere göre, Sedat Peker Türkiye’ye döneceği yönündeki haberleri, “Yeni bir maceraya gerek görmüyorum” diyerek yalanladı. Peker, Birleşik Arap Emirlikleri’nde üniversiteye gitmeye başladığını da açıkladı. Sedat Peker’in eğitim gördüğü üniversitenin adı ise güvenlik gerekçeleri ile açıklanmıyor.

“Maceraya gerek yok”

İşte Sedat Peker’in İsmail Saymaz’a yaptığı o açıklamada yer alan ifadeler: "Anlattığım birçok konunun son operasyonlarla doğruluğu kanıtlanıyor olsa da, çok istesem de şu an için Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Abu Dabi'de yaşadığım aile hayatı ruh dünyama iyi geldi. Ayrıca üniversiteyi tamamlamadan dönmeyi düşünmüyorum. Bu tip haberlerin hangi sebeple çıktığını anlayabilmiş değilim. Gerilimlerle dolu yaşadığımız üç sene çocuklarımı da ailemi de çok yordu. Yeni bir maceraya gerek görmüyorum."

İlgili Haberler

Kaynak:Ataberk Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.