Selahattin Demirtaş’tan Özgür Demirtaş paylaşımı! "Niye böyle olduk amca oğlu?"

Selahattin Demirtaş’tan Özgür Demirtaş paylaşımı! "Niye böyle olduk amca oğlu?"
Cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş’ın, ekonomist Özgür Demirtaş hakkında attığı tweet olay yarattı!

Ali Birerdinç - Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan ünlü ekonomiste esprili gönderme! Demirtaş’ın ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile ilgili paylaşımı büyük yankı uyandırdı. Özgür Demirtaş’tan cevap geldi!

Sosyal medyada Selahattin Demirtaş ile Özgür Demirtaş’ın akraba olduklarına dair bazı söylentiler zaman zaman gündeme geliyordu. Bu tartışmalara Selahattin Demirtaş yaptığı açıklama ile dahil oldu.

Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından Özgür Demirtaş’ın "Hiçbir siyasetçi ile akrabalık bağım yok" açıklamasını, “Niye böyle olduk amca oğlu? Sen özgürsün, ben rehineyim diye mi?" yorumu ile paylaştı. Kısa sürede büyük ilgi gören tweet milyonlarca görüntülenme aldı. Twitter’ın gündeminde uzun süre ilk sırayı koruyan 37 milyon görüntülenmeye ulaşan paylaşıma Özgür Demirtaş’tan yanıt gecikmedi.

Özgür Demirtaş ne cevap verdi?

Özgür Demirtaş, Twitter hesabından paylaştığı 3 ayrı mesajla Selahattin Demirtaş’ın paylaşımına yorum yaptı. Özgür Demirtaş; "Selahattin Demirtaş burada bir MİZAH fırsatı yakalayıp bu twiti atmış. Selahattin Demirtaş'ın bile dayanamayarak ESPRİ konusu yaptığı bu asılsız iddiadan hareketle bir kere daha hatırlatmak istiyorum: Benim hiçbir siyasetçiyle yakından veya uzaktan akrabalık bağım YOK. Twiti de bütün siyasi twitleri arasında EN ÇOK görüntülenen twiti olmuş. Bu da ülkenin MİZAHA ne kadar AÇ olduğunu gösteriyor. Halbuki zaman Esprilerden ziyade ülkenin Sorunları ve Çözümlerine odaklanmak zamanı. Selahattin Demirtaş da dahil tüm Siyasetçiler (Bu kadar görüntülenme alamayacak olsalar da) seçime 1 ay kala ciddi konulara eğilmeliler. Bu arada Akrabalarım arasında Bilim İnsanı, Doktor, Çiftçi, Köylü, İş İnsanı, Sanatçı var. Siyasetçi ise: YOK! olsa onu da söylerdim”

[related-posts id="99631" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.