Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e hakaretine sessiz kalan Bahçeli'ye Kılıçdaroğlu'ndan tepki: 'Oysaki bir zamanlar...'

Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e hakaretine sessiz kalan Bahçeli'ye Kılıçdaroğlu'ndan tepki: 'Oysaki bir zamanlar...'
Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin Şevki Yılmaz'ın Atatürk'ü hedef alan sözlerine sessiz kalmasına tepki göstererek "Oysaki bir zamanlar ne kadar cesur konuşurdu" dedi.

Eski Yeniakit yazarı Abdurrahman Dilipak, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine yönelik çarpıcı iddialarda bulunmuş ve AK Parti'nin darbe girişimini 4 ay önceden bütün ayrıntıları ile bildiğini ileri sürmüştü. MHP lideri Devlet Bahçeli'de TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Dilibak'ı yerden yere vurmuştu. Bahçeli “Bu şahıs iddialarını kanıtlamazsa dünyanın en namert insanıdır” ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli, eski Refah Partisi Milletvekili ve Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik skandal ifadelerine yönelik açıklamada bulunmamıştı.

Şevki Yılmaz'ın "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" sözlerine sessiz kalan Bahçeli'ye eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki geldi. Dilibak'ın 15 Temmuz iddiasına tepki gösterip Şevki Yılmaz'a tek kelime etmeyen Bahçeli'yi eleştiren Kılıçdaroğlu,"Oysaki bir zamanlar ne kadar cesur konuşurdu" dedi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Ağzından salyalar akarak, Kurtuluş Savaşı kahramanımız Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e çatallı dilini uzatan soysuza tek kelime edemeyen okul arkadaşım, 15 Temmuz darbe girişimi için asılsız bir iddianın peşine düşmüş ve hemen savunmaya geçmiştir. Oysaki bir zamanlar ne kadar cesur konuşurdu, suda ateşin nasıl yanmayacağını, balda tuzun bulunmayacağını ve kimden Cumhurbaşkanı olmayacağını söylerdi. Şimdi Atatürk'e dil uzatanlara dahi bir şey diyemiyor...

İyi dinleyin, Köhne Bizans'ın Yıldız burcunda ikamet eden baykuş özentilerine ve kalıntılarına söylüyorum; Türkiye’nin yönetim şekli ile ilgili tartışmalar 29 Ekim 1923'de ebediyen son bulmuştur! Aklınızdakini kursağınızda bırakırız!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.