Sinan Oğan'dan kendisini HÜDA-PAR üzerinden eleştiren kullanıcıya: 'Siz anlama özürlüsü müsünüz, bizimle ne alakası var?'

Sinan Oğan'dan kendisini HÜDA-PAR üzerinden eleştiren kullanıcıya: 'Siz anlama özürlüsü müsünüz, bizimle ne alakası var?'
Sinan Oğan kendisini HÜDA-PAR üzerinden eleştiren kullanıcıya sert tepki göstererek "Siz anlama özürlüsü müsünüz? HÜDAPAR’ı meclise biz mi soktuk?" dedi.

Dağılan ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak 14 Mayıs seçimlerine katılan ancak ikinci tura kalamayarak 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı alan Sinan Oğan, Twitter’da bir kullanıcının “İstanbul’un sokaklarında HÜDA-PAR reklamları görür olduk. Teşekkürler Sinan Oğan” ifadelerine sert tepki gösterdi.

Kullanıcının paylaşımına "Siz anlama özürlüsü müsünüz?" diyen Oğan şunları yazdı:

Siz anlama özürlüsü müsünüz? Parlamento seçimleri birinci tur seçimleriyle beraber yapıldı. Biz ikinci turda Sayın Erdoğan’a destek verdiğimizde HÜDA-PAR zaten seçimlere ilk turda girmiş ve birkaç milletvekili çıkarmıştı. Bizimle ne alakası var? Cahilliğin de bir sınırı olur! HÜDAPAR’ı meclise biz mi soktuk?

Eğer teşekkür edecekseniz altı parti bir araya gelip parlementoda çoğunluğu elde edemeyenlere teşekkür edin. Eğer teşekkür edecekseniz milletvekili listelerini yanlış yapanlara, kasıtlı yapanlara, bir takım gerekçelerle hak etmeyenleri listelerin en başına koyanlara teşekkür edin! Her şeyden önemlisi kaybedeceklerini bildikleri halde yanlış aday çıkaranlara teşekkür edin, sandıklara sahip çıkmak yerine Twitter’da ona buna saldırıp trollük yapanlara teşekkür edin.

"HÜDAPAR zihniyetine de siyasette yer olmamalıdır"

Daha sonrasında İnci Sözlük’te yaptığı konuşmayı videolu paylaşan Oğan, söylemlerinde ve politikasında değişen hiçbir şey olmadığını söyleyerek "Ne söylediysek arkasındayız. HDP gibi bölücü zihniyetler Türk siyasetinden temizlenmelidir. Türk Anayasasına karşı gelen HÜDAPAR zihniyetine de siyasette yer olmamalıdır." dedi.

Oğan videolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bu konuşmayı İnci Sözlük’te yaptığımızda Ocak 2023’tü. Daha adaylar ve ittifaklar netleşmemişti. Bizi aday gösteren ATA İttifakı ise henüz kurulmamıştı. Bizim söylemlerimizde ve politikamızda değişen hiç bir şey yok. Ne söylediysek arkasındayız. HDP gibi bölücü zihniyetler Türk siyasetinden temizlenmelidir. Türk Anayasasına karşı gelen HÜDAPAR zihniyetine de siyasette yer olmamalıdır. Biz 2028’de bu güzel ülkeyi yönetecek, Türk dünyası ile entegrasyonu sağlayacak Türk milliyetçisi bir liderin Türkiye’yi yönetmesini istiyoruz, bunun planlaması içerisindeyiz, bunun çalışmasını yapıyoruz. Görünen o ki, biz yolumuza, siz ise iftira ve kıskançlıklarınıza devam edeceksiniz… Bizim ne yapmaya çalıştığımızı sıcağı sıcağına bizi eleştirenlerin önemli bir kısmı anladı, gerisi de anlayacaktır. Hiçbir zaman bizimle beraber olmaya genleri müsade etmeyelerin de bizi anlamasını zaten beklemiyoruz…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.