Sırbistan Cumhurbaşkanı: Boskovic, Vargas’tan daha iyi!

Sırbistan Cumhurbaşkanı: Boskovic, Vargas’tan daha iyi!
Filenin Sultanları’nın Avrupa Şampiyonluğu coşkusu devam ederken finalde Türkiye’ye kaybeden Sırbistan’ın Cumhurbaşkanı Vucic’ten ilginç açıklamalar geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde son şampiyon Sırbistan’ı yenerek zafer kazanmıştı. Filenin Sultanları’nda 41 sayı alarak devleşen Melissa Vargas şampiyonanın en değerli oyuncusu seçilmişti. Sırpların yıldız voleybolcusu Tijana Boskovic ise maçta Vargas’ın gölgesinde kalmıştı. Turnunanın tamamlanmasının ardından ise ülkelerine dönen Sırbistan Milli Takımı ile görüşen Sırbistan Cumhurbaşkanı’ndan Vargas - Boskovic karşılaştırması geldi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve MVP seçilen takımın yıldız ismi Melissa Vargas hakkında konuştu. Sırbistan’ın Türkiye’de Eczacıbaşı takımında oynayan yıldız voleybolcusu Tijana Boskovic’in Vargas’tan daha iyi bir voleybolcu olduğunu savunan Vucic, Milli Takımın hocası İtalyan Daniele Santarelli için de ilginç sözler sarf etti.

“Santarelli gibi başkanını yenilgisine sevinmediniz”

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı kabul ettiği törende konuşan Cumhurbaşkanı Vucic, Santarelli hakkında şunları söyledi: "Sırbistan bayrağını kaldırdığınızda gurur duyduğumuz, o güzel gülümsemeyle mücadele ettiğiniz, Santarelli gibi olmadığınız ve başkasının yenilgisine sevinmediğiniz için, her şey için sonsuz teşekkür ederiz."

Boskovic’e övgüler

Konuşmasının sürdüren Sırp Cumhurbaşkanı, takımın ünlü voleybolcusu Tijana Boskovic’e de övgüler yağdırdı. Boskovic’in Vargas’tan daha iyi olduğunu herkesin bildiğini dile getiren Vucic, tüm ülke aynı şeyi düşünüyor diyerek açıklamalarını sürdürdü.

İşte o sözler: "Tijana, onlar ne derse desin, senin o Vargas'tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ve sen de ülkedeki herkesin aynı şeyi düşündüğünü biliyorsun."

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.