Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ilk hadisesi değilmiş: Daha önce de trafikte bir kadını sıkıştırmış

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ilk hadisesi değilmiş: Daha önce de trafikte bir kadını sıkıştırmış
Motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun daha önceki trafik hadisesi ortaya çıktı.

Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud hakkında savcılık " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis istemişti.

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun daha önce, İstanbul'da bir kadınla tartıştığı ve ardından takip edip trafikte sıkıştırdığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu bugünkü yazısının 'Kaza mı cinayet mi' başlıklı kısmında Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun trafikte sıkıştırdığı kadını anlattığı yazısında şunları yazdı:

İçimizde yaradır. Somali cumhurbaşkanının oğlu Muhammet Hasan Şeyh Mahmut, motosikletli kurye Yunus Emre Göçere çarpıp öldürdü. Sonra da yargı marifetiyle elini kolunu sallayarak kaçıp gitti. Pek de sorgulamadık. Diplomatik bir aracı neden cumhurbaşkanının oğlu kullanıyor? Böyle “baba malı”na dönmüş kaç diplomatik araç var? Neyse Afrika’da olsa sorardık, burası Türkiye!

Asıl dikkat çeken ise Şeyh Mahmut’un görüntülerde adeta hedef alır gibi kuryeye çarpması. Biraz üstüne düşünce ilginç bir bilgiyle karşılaştım. Bu, Şeyh Mahmut’un ilk trafik hadisesi değildi. Daha önce, İstanbul Ataşehir’de, L.A. isimli bir kadınla tartışmış, ardından takip edip trafikte sıkıştırmıştı. L.A. yaşadıklarını dün gibi hatırlıyordu.

Keşke kurye Göçer ile Şeyh Mahmut arasında olay anından önce bir trafik tartışması olmuş mu bakılsa diye düşündüm. Kamera kayıtlarının geriye doğru taranmasıyla bu olay açıklığa kavuşabilirdi. Dosyayı bilenlerden öğrendim ki maalesef böyle bir araştırma yapılmamış. Olay bu açıdan sorgulanmamış. Böyle bir araştırma belki de kaza sandığımızın bir cinayet olduğunu açığa çıkarabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.