Soylu'nun hedefinde yine gazeteciler var: Bu kez Fahrettin Altun'u etiketleyip şikayet etti

Soylu'nun hedefinde yine gazeteciler var: Bu kez Fahrettin Altun'u etiketleyip şikayet etti
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yine gazetecilere çıkıştı. Soylu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u etiketleyerek; "Organize haberler devam ediyor!" ifadelerini kullandı.

Suç örgütü operasyonlarından adı gündemden düşmeyen eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, uluslararası suç örgütü liderlerinin ve uyuşturucu baronlarının faaliyetlerini kaleme alan gazetecilere yine çıkıştı.

Geçtiğimiz günlerde kendisine yönelik yapılan 4 haberi paylaşarak "Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi." diyerek tepki gösteren Soylu, gazeteciler Tolga Şardan, Saygı Öztürk, Orhan Uğuroğlu ve Cengiz Demirel'i hedef almıştı.

Bu kez de Tolga Şardan, Timur Soykan, Orhan Bursalı ve Orhan Uğuroğlu'nun köşe yazılarını paylaşan Soylu haberlerin ‘organize’ olduğunu ileri sürdü. Fahrettin Altun’u etiketleyerek "şikayette" bulunan Soylu, "İftiralar yalanlar yakıştırmalarla Süleyman Soylu’yu gömelim derken tüm devletin birimlerini aynı zamanda gömüyorlar." dedi.

Soylu, X hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Organize haberler devam ediyor!!!

Devletin tüm birimlerini Emniyet İstihbarattan MİT’e, İNTERPOLDEN Nüfus’a, Tapu’dan Valiliklere, Bakanlıklardan Cumhurbaşkanlığına kadar töhmet altında bırakan, gazetecilerin tüm detaylarını elde ettiği! kamuoyuna manipüle ederek servis ettiği bu haberlerin doğru bilgilerini herkesin öğrenme hakkı var.

Kırmızı bültenle aranan birinin vatandaş olabilmesi hatta ikamet bile alabilmesi kanunende fiilende mümkün değildir.

İftiralar yalanlar yakıştırmalarla Süleyman Soylu’yu gömelim derken tüm devletin birimlerini aynı zamanda gömüyorlar.

Devletin yaptığı bütün mücadeleyi fitne ve iftira ile hedef alan anlayış hastalıklı ve sistematik olarak Türkiye’ye narko devlet iftirası atanların hezeyanıdır

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.