Fazıl Say, Pervin Chakar'ın 'hakkını yedirtmedi', Özgür Özel'i kutladı: 'Çok iyi etmiş'

Fazıl Say, Pervin Chakar'ın 'hakkını yedirtmedi', Özgür Özel'i kutladı: 'Çok iyi etmiş'
Fazıl Say, Pervin Chakar'ın konserine katılan ve elini öpen Özel'e destek çıktı. Say, "Pervin çok iyi bir sestir, çok iyi bir sopranodur. Çok iyi etmiş Özgür Özel elini öperek" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Soprano Pervin Chakar ve piyanist Paolo Villa’nın ‘Bir Opera Gecesi’ dinletisine katılması ve Chakar'ın elini öpmesine yönelik tartışmalar gündemdeki yerini koruyor.

Tepkiler sonrasında açıklama yapan Chakar, her düşünceye açık olduğunu belirterek rkçı ve hakaret dolu sözlere sanatımla cevap vermeyi yeğliyorum. Çünkü her şey gelip geçicidir ama sanat daima kalıcıdır." demişti. Özgür Özel de sessizliğini bozarak "Ben sanatçının elini öptüm. Hiç pişman değilim. Yarın olsa yine aynı eli öperim." ifadelerini kullanmıştı.

Tartışmalar sürerken sanatçı Fazıl Say'dan da konuyla ilgili paylaşım geldi. Pervin Chakar ile birlikte çalışacaklarını duyuran Say, "Kimse hakkını yemesin Pervin Chakar'ın. 'Dünya çapında sanatçımız' dediğiniz onca sahtekarlığı, tonla yanlışı önce sorgulayın!" dedi.

Öte yandan Say, Pervin Chakar'ın konserine katılan ve elini öpen Özel için "Çok iyi etmiş Özgür Özel elini öperek. Kutlarım" ifadelerini kullandı.

X hesabından paylaşım yapan Fazıl Say şunları söyledi:

"Pervin çok iyi bir sestir, çok iyi bir sopranodur, kardeşimdir, beraber çalışacağız, 15 yıldır Avrupa’da pek çok yerde takip ettim başarılarını. Kimse hakkını yemesin Pervin Chakar'ın. 'Dünya çapında sanatçımız' dediğiniz onca sahtekarlığı, tonla yanlışı önce sorgulayın! Çok iyi etmiş Özgür Özel elini öperek. Kutlarım"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.