İstanbulspor çıkış peşinde

İstanbulspor çıkış peşinde
Ekim ayının sonundan bu yana 3 puana hasret kalan İstanbulspor, Trendyol Süper Lig’in 13’üncü haftasında Hatayspor ile karşılaşıyor. Sarı siyahlı ekip uzun süre sonra galibiyet sevinci yaşamak amacında. Karşılaşma 13.30’da başlayacak.

Son galibiyetini 27 Ekim’de Ankaragücü’ne karşı alan ve o günden bu yana biri Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 5 karşılaşmadan yenik ayrılan İstanbulspor, evinde Hatayspor ile karşılaşacak. Murat Yakın ve öğrencileri uzun süre sonra 3 puan sevinci yaşamak isterken deplasman ekibi ise evine zaferle dönmeyi hedefliyor.

Galatasaray’ı yendiler

İstanbulspor’un bugün evinde ağırlayacağı Hatayspor, milli ara öncesinde çıktığı son karşılaşmada Galatasaray’ı ağırladı. Bordo beyazlılar şampiyonluğa oynayan rakibini 2-1 yenerek ilk yenilgisini tattırdı. Karşılaşmada Rivas ve Lamkel’in gollerine Wilfried Zaha cevap verdi ancak sonuç ev sahibinden yana oldu.

Numanoğlu yönetecek

Bugün saat 13.30’da başlayacak olan İstanbulspor Hatayspor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Hüseyin Aylak üstlenecek. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.