Süleyman Soylu gazetecilere ateş püskürdü: 'Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar'

Süleyman Soylu gazetecilere ateş püskürdü: 'Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar'
Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, kendisine yönelik çıkan haberlere tepki göstererek gazetecileri hedef aldı.

İçişleri Bakanlığı görevini Ali Yerlikaya’ya devreden Süleyman Soylu, İstanbul 2. bölge 1. sıradan aday gösterilmiş ve AK Parti İstanbul milletvekili olarak Meclis'e girmişti.

Sonrasında sessizliğe gömülen Soylu son olarak yakın zamanda ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçundan tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’a yakın olduğu iddialarıyla gündeme gelmiş ve hakkında çıkan bu söylemleri yalanlamıştı.

Son olarak yeni bir paylaşımda bulunan Soylu, kendisine yönelik bugün yapılan 4 haberi paylaşarak "Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi." diyerek tepki gösterdi. Soylu, Tolga Şardan, Saygı Öztürk, Orhan Uğuroğlu ve Cengiz Demirel'in yazılarını paylaşarak gazetecileri hedef aldı ve "Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma… Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar!" ifadelerine yer verdi:

Soylu'nun paylaşımı şe şekilde:

"Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi. Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma… Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar! Her günkü gibi bugünde taze 4 örnek…"

soylu.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.