Özgür Demirtaş 'Bana ücretsiz sorabilirsiniz' dedi, sporculara seslendi: 'Sizi dolandırmaktan kurtarabilirim'

Özgür Demirtaş 'Bana ücretsiz sorabilirsiniz' dedi, sporculara seslendi: 'Sizi dolandırmaktan kurtarabilirim'
Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların yer aldığı dolandırıcılık davasına ilişkin Özgür Demirtaş, paylaşımda bulundu.

İstanbul'da banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandıkları davada süreç devam ederken ekonomist Özgür Demirtaş'tan çarpıcı paylaşım geldi.

Şikayetçilerden Arda Turan verdiği ifadede bütün birikimini yatırdığını belirterek bu olayın kendisini çok yıprattığını söylemişti. Turan ifadesinde "Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti" şeklinde konuşmuştu.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Demirtaş, Arda Turan'ın verdiği ifadeyi alıntılayarak sporculara çağrıda bulundu.

Bütün sporculara seslenen Demirtaş, "Yatırım yapmadan önce bir uzmana sorun. Bana ücretsiz sorabilirsiniz" dedi.

Özgür Demirtaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Buradan bütün sporcularımıza sesleniyorum. Yatırım yapmadan önce bir uzmana sorun. Bana ücretsiz sorabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi vermek yasak. Size paranızı neye yatırmanız gerektiğini söyleyemem. Ama neye yatırmamanız gerektiğini söyleyip dolandırılmaktan kurtarabilirim"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.