Süleyman Soylu’ya 3 kuruşluk dava!

Süleyman Soylu’ya 3 kuruşluk dava!
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı olarak tanınan Emre Olur, eski İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya dava açmaya hazırlanıyor.

Yıllardır Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Sedat Peker’in basın danışmanı olarak tanınan Emre Olur, eski İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “3 kuruşluk” dava açacağını duyurdu.

O sözlere tazminat davası

Olur, geçen yıl Eylül ayında yakalanarak Türkiye'ye getirildiğinde dönemin İçişleri Bakanı Soylu "Emniyet Teşkilatımızı, sıkı takiple bir soysuzu daha ülkemize getirdiği için tebrik ederim" ifadelerini kullanmıştı. Emre Olur, Soylu’nun bu sözleri nedeniyle tazminat davası açacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından duyurdu

Emre Olur’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Soylu’ya dava açacağını duyurdu. İşte o paylaşım:

"9 ay tek başıma Bolu F Tipi cezaevinde yattım. Bir gün olsun devletime kötü söz etmedim. Bugüne kadar hiçbir suç işlemediğim gibi utanılacak hiçbir şey yapmadım, doğru bildiğim yolda ilerlemeyi kendime görev bildim. Bu dünyaya bir kez daha gelebilmek mümkün olsaydı yine Kafkas ve Yugoslavya göçmeni Müslüman Türk ailemin evladı olmak isterdim. Soyum ve aile fertlerimle onur duyuyorum. Hukuk önünde hesaplaşacağımız bir gerçek ancak benim için önemli olan Allah’ın mahkemesinde hesaplaşmak. Ancak yine de değerli avukat arkadaşlarımdan yarın 3 kuruşluk tazminat davası açmalarını rica ettim."

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.