Survivor Turabi rakiplerine meydan okudu: 'Karşımda ne kadar dayanabilecekler'

Survivor Turabi rakiplerine meydan okudu: 'Karşımda ne kadar dayanabilecekler'
Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alacak Turabi Çamkıran rakiplerine meydan okudu.

Bu yıl düzenlenecek Survivor All Star'da kimlerin yarışacağı netleşmeye başladı.

Şuana kadar Acun Ilıcalı'nın açıkladığına göre Survivor All Star 2024 kadrosunda Yiğit Poyraz, Turabi, Damla Can, Ogeday, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Nihat Altınkaya'nın olacağı netleşti.

Survivor All Star 2024'ün 7'nci yarışmacısı Turabi Çamkıran, Instagram hesabından rakiplerine seslenerek "Öyle bomboş ve de normal antrenman yaparak gelmesinler. Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler" dedi.

Acun Ilıcalı'ya "Tüm şampiyonları da davet et lütfen" şeklinde çağrıda bulunan Çamkıran, rakiplerine meydan okudu ve "Bakalım SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler" ifadesine yer verdi:

"Valla Acun abi beni aradığın zaman, sağlığımdan dolayı aldığım ilaçların etkisinden de olsa gerek Survivor All Star'ı, finalden sonra da gençliğimden beri hayalim olan Acun Firarda'yı, Turbo Firarda olarak sunmamı istediğini sanmıştım. Meğerse All Star'a davet etmişsin beni. Valla kusura bakma abi, benim buradaki Hollywood hayatımı bırakıp, oradaki açlığa geleceğimi sanıyorsan… Kesinlikle haklısın"

"Bir de rica etsem yarışmacılarına söyler misin iyi hazırlansınlar. Öyle bomboş ve de normal antrenman yaparak gelmesinler. Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler. Tüm şampiyonları da davet et lütfen. Bakalım SMS olmadan karşımda ne kadar dayanabilecekler! Ve yeni bir iddiaya ne dersin!? Adını sen koy. Benim için fark etmez. Günün sonunda yarışmayı da iddiayı da kazanan ben olacağım. Survivor All Star'a gelmemi kıskananlar kudurduktan hemen sonra bu adresten bana ulaşabilirler… Çatla da patla nokta kom."

Survivor'da iki kez şampiyon olan Çamkıran, uzun süredir Amerika'da yaşadığı bilinirken geçtiğimiz ayda hastaneye kaldırılmıştı.

Çamkıran, sağlık durumuyla ilgili "Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah" açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Mustafa Dolu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.