15 Ağustos Başak Yeniayı: Aldatıcı enerjiler hakim

15 Ağustos Başak Yeniayı: Aldatıcı enerjiler hakim
Etkisini 10 gün sürdürecek başak yeniayında gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Aldatıcı enerjilerin hakim olduğu yeniayda manipülasyona açık olacaksınız.

15 Ağustos sabah 04.39’da başak burcunun 21 derecesinde bir yeniay meydana gelecek. Etkisini önümüzdeki 10 gün sürdürecek olan Yeniay Neptün ve Uranüs etkisinde. Yeniayın yöneticisi Merkür ise durağan pozisyonda.

Yeniay gerçekleştiği sırada aslan burcu yükseliyor ve yeniay kazanç alanına düşüyor. Toplumsal anlamda maddi gücün ve refahın önem kazanacağı bu yeniayda maddi kayıplar, dolandırılmalar, kandırılmalar yaşanabilir. Borsa gibi riskli alanlarda şok edici kayıplar veya kandırılma haberleri medyada yer alabilir. Psikolojik ve sağlık anlamında da riskli durumların ortaya çıkabileceğini söylemek mümkün. Toplumsal anlamda üzerinden zaman geçmiş konular yeniden ve çok hızlı gündeme getirilebilir. Bir tür manipülasyon etkisi olacak. Sağlık çalışanları, hastaneler, veterinerler, patron ve çalışanlar, bankalar, hayvanlarla ilgili gelişmeler konu olacak. Ekonomiyle ilgili hızlı gelişmeler gündemi epey meşgul edecek. Patronlar, güçlü figürlerle ilgili gelişmeler veya kayıplar olabilir.

Yeniaylar her zaman yeni başlangıçları ve taze enerjileri gösterirler. Başak enerjisi üretkenliği, çalışmayı, disiplini, sabrı, güveni ifade eder. Sorumluluk bilincini, maddiyatı ve pratik olmayı gösterir. Başak yeniayı bireysel hayatlarınızda iş hayatınızı, iş arkadaşlarınız ve patronlarınızla ilişkilerinizi, sağlığınızı, rutin işlerinizi ve evcil hayvanlarınızı konu alacak. Yeniay enerjisi başlangıçları ifade etse de yeniayın aldığı etkiler nedeniyle hayatınızın bu alanlarında durağanlık hakim olabilir, sorun çıkabilir.

İş ortamınızda özgüveninizi düşürecek olaylar yaşayabilirsiniz. Üretkenliğiniz azalabilir. Plan program yapmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluk almaktan kaçınabilirsiniz. Patronlar, güçlü figürlerle ilgili gelişmeler veya kayıplar olabilir.

Çok sürpriz gelen bir iş projesi olursa hemen inanmayın çünkü bilmediğiniz detaylar olabilir. Sizden gizlenen konuşmalar kulağınıza gelebilir. Yeni gelen her şeye şüpheyle yaklaşın çünkü arkasında bilinmeyenler olabilir. Uzun zamandır bilinmeyenlerle dolu sürüncemede bir gündeminiz varsa olaylar açığa çıkabilir.

Bu hafta gerçekleri değil de kendi istediklerinizi duymayı tercih edeceksiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bu hafta bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir. Basında hastalık haberleri yer alabilir fakat doğruluğu da tartışılacak. Evcil hayvanlarınızın sağlığı gündem olacak. Herkesin başka bir bilgi aktaracağı bu yeniayda yanlış haberlere, dolandırılmaya ve manipülasyona açık olacaksınız.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.