Merkür Retrosu bitiyor: İletişim hız kazanacak

Merkür Retrosu bitiyor: İletişim hız kazanacak
Merkür Retrosu 17 Eylül'de bitecek. 5 Ekim'e kadar Başak burcunda seyahatini tamamlayacak olan Merkür'ün etkileri...

Merkür retrosu 16 Eylül gecesi sonlanıyor. 17 Eylül sabahına retrosuz uyansak da etkileri birkaç gün daha hissedilmeye devam edebilir. 5 Ekim’e kadar başak burcunda seyahat edecek Merkür, 5 Ekim günü terazi burcuna geçecek.

5 Ekim’e kadar Merkür’ün yöneticilik burcu olan başak burcunda seyahati, iletişime hareket katacak. Retroda yaşadığınız cihaz, elektrik, internet sorunları azalacaktır. Yakın çevrenizle iletişiminizde daha anlayışlı ve sabırlı olacaksınız. Seyahat planlarınız hız kazanacak. Projelerinizi kolaylıklar organize edebileceksiniz. Zihinsel yorgunluğunuz retro dönemine oranla azalacaktır.

Merkür’ün etki alacağı önemli tarihler:

25 Eylül günü Merkür ve Jüpiter arasında güzel bir bağlantı meydana gelecek. Dilekleriniz gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğiti, dijital, ticari, hukuk projelerine başlayabilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğunlaşacak. Seyahat planı yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, yeni yerler öğrenebileceğiniz güzel bir gün.

30 Eylül günü Merkür ve Uranüs arasındaki olumlu bağlantı sürpriz fırsatların ayağınıza gelmesine neden olabilir. Gelen fırsatlar çok hızlı olacağı gibi etkisini hızlı da yitirebilir. Sürpriz bir telefon alabilirsiniz. Kısa süreli bir eğitime katılabilir, bir hobiye başlayabilirsiniz. Teknolojik cihaz alım satımı gündeminizde olabilir.

29 Eylül- 5 Ekim arasında Merkür’ün Neptün’le sevmediğimiz bir açısı var. 1-2 Ekim’in altını çizmemizde fayda var. Yanlış bilgilendirilmeye açık olacaksınız. Sosyal medya hesaplarınızı güvenli hale getirmelisiniz. Hesabınızın çalınması veya sosyal medya dolandırılmalarına açık bir süreç. Günlük hayatınızda da dolandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Seyahatlerde çanta veya cüzdan kayıplarına dikkat etmenizde fayda var. Her duyduğunuz bilgiye inanmayın, doğruluğu olmayan bilgiler yayılabilir. Kandırılma veya aldanmaların yaygın olacağı bu dönemde zihin de dağınık olacak. Odaklanma ve dikkat problemi yaşayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydan Şirin PEKCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.