Taha Duymaz bulundu mu enkazdan çıktı mı öldü mü yaşıyor mu? CZN Burak açıkladı

Taha Duymaz bulundu mu enkazdan çıktı mı öldü mü yaşıyor mu? CZN Burak açıkladı
Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş ve diğer 9 ilde her geçen gün hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. 40 bine yaklaşan can kaybının yanı sıra enkaz altında kalanlar ve yaralılar da acı bir şekilde yürek dağlıyor. Kendisinden haber alınamayan ve gündeme oturan isimlerden biri de Taha Duymaz oldu. Ünlü fenomen hakkında çok sayıda kişi durumunu öğrenebilmek adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Taha Duymaz bulundu mu? Detaylar...

Kahramanmaraş'ta 9 saat ara ile meydana gelen iki yüksek şiddetli deprem bir kez daha milyonlarca kişiyi etkiledi. Kahramanmaraş merkez üssü olan 7.7 ve 7.6 olarak ölçülen değerleriyle sarsıntılarda 40 bine yakın vatandaşın kaybettiği afette çok sayıda ünlü isim de yer alıyor ve hakkındaki durum konusunda araştırmalarda bulunuluyor. Onlar arasında ünlü fenomen Taha Duymaz da var. Yemek videolarıyla adından söz ettiren ve milyonlara ulaşan genç sosyal medya fenomeni için ilk günden bu yana hummalı bir bilgi öğrenmek isteniyor. Peki, Taha Duymaz bulundu mu enkazdan çıktı mı öldü mü yaşıyor mu? CZN Burak'tan gelen son açıklama haberimizde yer alıyor.


tahaduymaz-3


CZN Burak, Taha Duymaz hakkında ne açıklama yaptı?

Türkiye'nin sosyal medyada en çok ilgi gören isimlerinden biri olan CZN Burak, kendisinden yaşça küçük olan ve izinden gelen meslektaşı Taha Duymaz hakkında açıklamada bulundu. Taha'nın henüz bulunamadığını, ortaya atılan asılsız iddiaları inanılmaması gerektiğini söyledi. Yetkili kişi, Taha'nın üzerine düşen apartmanı yıkarlarsa yandaki bütün binaların tek tek yıkılacağını, bu sebeple tıraşlayarak gidip 7-8 günde Taha'ya ulaşabileceklerini bildirdi. CZN Burak instagram hesabı üzerinde yaptığı paylaşımlarla bölgedeki çalışmalarını sürdürdüğünü de ifade etti.


 

Taha Duymaz öldü mü enkazdan çıkarıldı mı yaşıyor mu?

TGRT'den Göktuğ Efil'in haberine göre fenomen Taha Duymaz ve ailesinin de içinde bulunduğu sekiz katlı binaya AFAD ekibi ulaştı ve enkaz altında kalanlar için arama çalışmaları vinç desteğiyle sürüyor. 1 milyon kişinin takip ettiği ve paylaşımlarıyla gönülleri fetheden Taha Duymaz'ın hayatta olup olmadığı halen merak konusu… Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğunda haberimize eklenecektir.


 

Dilan Polat'tan Taha Duymaz açıklaması

Dilan Polat da son yaptığı paylaşımlarla kafaları karıştırdı. Sosyal medyada dolaşan 'Taha Duymaz'ın vefat ettiği' haberleri hakkında konuşan Dilan Polat kendi düşüncesini de paylaştı.

Taha'nın bulunmasıyla ilgili depremin ilk gününden beri çabalayan ve sürekli enkaz bölgesinden haber alan Polat, Taha'nın vefat ettiğini düşündüğünü dile getirerek açıklanmama sebebi ile ilgili kafasının karışık olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.