TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan oy istedi: 'Çekilmedim, hepinizi sandığa bekliyorum'

TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan oy istedi: 'Çekilmedim, hepinizi sandığa bekliyorum'
Gökhan Zan "Resmi ve yasal olarak adayım, çekilmedim. 31 Mart yerel seçimlerinde; kardeşinize, evladınıza, Gökhan Zan'a sahip çıkmak için hepinizi sandığa bekliyorum." dedi.

Türkiye İşçi Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ı adaylıktan çekmesi ve beraberinde Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkması gündemin seyrini değiştirmişti.

Türkiye İşçi Partisi de ses kayıtlarına ilişkin adli bilişim ve siber güvenlik uzmanından gelen 27 sayfalık raporu paylaşmış ve kayıtların deepfake değil gerçek olduğu ortaya çıkmıştı. Zan da raporu yalanlayarak hukuken geçersiz olduğunu savunmuş "Yedi sülaleme yetecek param var” demişti.

İddialara rağmen adaylıktan çekilmemekte kararlılığını sürdüren ve TİP logosuyla seçmene çağrıda bulunan Gökhan Zan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Zan yaptığı videolu paylaşımında "Çekilmedim! resmi ve yasal olarak adayım. Gökhan Zan’a (kardeşinize, evladınıza) verdiğiniz her oy geçerlidir. Karanlığı Aydınlığa Kavuşturana Dek Hep Birlikteyiz" diyerek seçmene şu çağrıyı yaptı:

"Sevgili hemşehrilerim, sevgili Hataylılar; sahte kumpaslar, algılar ve kirli oyunlar başlarına yıkıldı. Resmi ve yasal olarak adayım, çekilmedim. 31 Mart yerel seçimlerinde; kardeşinize, evladınıza, Gökhan Zan'a sahip çıkmak için hepinizi sandığa bekliyorum. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak 32. sırada yer alan TİP logosuna evet mührünü vurarak verdiğiniz her oy gerçerlidir. Karanlığı aydınlığa kavuşturana dek hep birlikteyiz! Sevgiyle kalın."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.