Vangelis Pavlidis'in menajerinden DAMGA'ya Beşiktaş açıklaması! İlgiyi doğruladı ama...

Vangelis Pavlidis'in menajerinden DAMGA'ya Beşiktaş açıklaması! İlgiyi doğruladı ama...
 DAMGA Editörü
Beşiktaş'ın forvet listesinde bulunan isimlerden biri olan Vangelis Pavlidis, şimdiden taraftarları heyecanlandırdı. Yunan golcünün menajeri ise DAMGA'ya konuşarak birkaç ülkeden daha teklif olduğunu söyledi.

Aboubakar'In muhtemel ayrılığı ve Cenk Tosun'un büyük ölçüde vedanın eşiğine gelmesi Beşiktaş'ta farklı forvet isimlerini gündeme getirdi. Siyah beyazlıların gündemindeki isimlerden biri de Vangelis Pavlidis'ti. Bu sezon 38 karşılaşmada 27 gol atıp 4 de asist yapan Yunan golcü için menajeri DAMGA'ya konuştu ve durumu değerlendirdi.

Farklı ülkelerden de talip var

AZ Alkmaar ile Eredivisie'de gol krallığı mücadelesi veren ve Gimenez ile de Jong'un önünde ilk sırada yer alan 25 yaşındaki futbolcu, kontratının son sezonuna girecek 2.5 milyon euroya Willem II'den imza attırdığı yıldız ismini yüksek bonservisle göndermeye hazırlanan 1.86 metre boyundaki santrafor için menajeri açıklamada bulundu.

5 ülkeden talibi var

Yunan golcünün temsilcisi "Elde ettiği gol oranları gerçekten harika seviyelere yükseldi. Hollanda başta olmak üzere pek çok takımın dikkatini çekti. Bu da transferde gözde olmasını sağlıyor. AZ'deki son senesine girecek. İlgi olduğu doğru. Almanya, İngiltere, İspanya, İtalya ve Türkiye'den talepler geldi. Ancak ilerleyen zamanda neler olacağını kestiremiyorum. Sebebi kulübün de burada kazanacağı paranın önemli olması." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.