TOKİ 43 ilde konut ve iş yeri satıyor! TOKİ açık artırma ne zaman İstanbul 2023?

TOKİ 43 ilde konut ve iş yeri satıyor! TOKİ açık artırma ne zaman İstanbul 2023?
43 ilde konut ve işyeri satışı yapacağını açıklayan TOKİ’nin açık artırma tarihleri merak ediliyor…

TOKİ’den dev konut ve işyeri satışı hamlesi geldi. Türkiye’nin yarısından fazlasını kapsayan illerde gerçekleşecek olan satış üç gün boyunca sürecek. Peki aralarında İstanbul’un da bulunduğu TOKİ’nin 43 ildeki ev ve dükkan satışları ne zaman, hangi tarihler arasında yapılacak?

TOKİ açık artırma ne zaman ekim 2023?

TOKİ, 43 ayrı kentte açık artırma ile ev ve işyeri satışı yapacağını duyurdu. Yeni bir konut ve dükkan almak isteyenler ise TOKİ’nin açık artırma tarihlerini araştırmaya başladı. TOKİ’nin ev ve işyeri satışları 11-12-13 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

11 Ekim 2023 Çarşamba gün konut satışları, 12 ve 13 Ekim’de ise işyeri satışları ile açık artırma yapılacak.

TOKİ konut ve işyeri satış şartları neler ekim 2023?

TOKİ’nin 43 ilde yürüteceği satış hamlesi ile alıcılar yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile ev ve dükkan sahibi olabilecek. Alıcıların satış için başvuru ve teminat ödemelerini Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ bankalarının şubelerine yapmaları gerekiyor.

TOKİ açık artırma saat kaçta, nerede ekim 2023?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırmaları 11-12-13 Ekim tarihlerinde saat 10.30’da başlayacak. Açık artırma TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel’de gerçekleştirilecek.

TOKİ kaç ev ve işyeri satıyor ekim 2023?

Ekim ayında üç gün boyunca yapılacak açık artırma ile TOKİ 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 işyeri satışı yapacak.

TOKİ hangi illerde konut satıyor ekim 2023?

TOKİ’nin konut satışı yaptığı iller şöyle: Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat.

TOKİ hangi illerde işyeri satışı yapıyor ekim 2023?

TOKİ’nin işyeri satışı yaptığı iller ise şöyle sıralanıyor: Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Kütahya, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.