Uğur Dündar'a göre Gaye Erkan'a operasyon çekiliyor

Uğur Dündar'a göre Gaye Erkan'a operasyon çekiliyor
Kira fiyatlarına yakınan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a destek çıkan gazeteci Uğur Dündar konuyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki kira fiyatlarından yakınarak ev bulamadıklarını ve annesinin yanına taşındığını açıkladı ve Erkan'ın bu sözleri kısa sürede tartışma konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde Erkan'ın 'İstanbul’da ev bulamadık' açıklamasına destek veren gazeteci Uğur Dündar, 'Değerlerimizi zor yetiştiriyor, ama kolayca harcıyoruz' notuyla açıklama yaparak "Birçok değerimiz yurt dışına gitmek için yarışırlarken, Gaye Hanımın, kendisini yetiştiren vatanına olan aşkı nedeniyle ve borcunu ödemek için geldiğini anlayacaklar." demişti.

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Dündar, Gaye Erkan’a “operasyon çekildiğini” ileri sürdü. Gaye Erkan'a Ankara'da ev kiralanması meselesinin aslını açıklayan Dündar, şu ifadeleri kullandı:

"Merkez Başkanı Gaye Erkan'a Ankara'da ev kiralanması meselesinin aslı şöyle: Görevi gereği zaman zaman Ankara'ya gitmesi gerekiyor. Bu seyahatlerde otelde kalmasının lojman olarak kiralanacak evden daha pahalıya geleceği hesaplanıyor.

Bu nedenle, yani tasarruf amacıyla kiralık evde karar kılınıyor. Ama Gaye Hanım'dan rahatsız olanlar bunu sanki kendisine büyük ayrıcalık sağlanıyormuş gibi medyaya sızdırıyorlar!!! Anlayacağınız birileri Gaye Erkan'a operasyon çekiyor!!!"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.