Ümit Özdağ'dan CHP'li Burcu Köksal'a destek

Ümit Özdağ'dan CHP'li Burcu Köksal'a destek
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'li Burcu Köksal'a destek geldi. Özdağ, "Zafer Partisi'nin kapıları DEM'e kapalı, Burcu hanıma açıktır" dedi.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın geçtiğimiz günlerde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış konuşmasında söylediği sözler CHP'de tartışma konusu olmuştu. Köksal'ın seçilmesi durumunda belediyenin kapılarının DEM Parti hariç tüm partilere açık olacağını söylemesiyle yer yerinden oynamıştı.

CHP'de bu sözler üzerine gerilim sürerken Burcu Köksal geri adım atmamış ve söylemlerinin arkasında olduğunu yinelemişti. Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözleri gündemde yerini korurken, bir diğer destek ise Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi.

787877image1.jpg

Burcu Hanım'a Zafer Partisinin kapıları açık

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dün İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Esenyurt Belediye Başkan adayı Emin Taşkan ile birlikte Esenyurt'ta esnafı ziyaret ettiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özdağ, CHP'li Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözleri hatırlatılınca destek mesajı geldi. Özdağ; "Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapıları kendisini sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum. Zafer Partisi'nin kapıları DEM'e kapalı ama İmamoğlu'na kapılar hiçbir zaman açılmayacak. Çünkü İmamoğlu tarafını uzun süre önce belli etti." ifadelerini kullandı.


Burcu Köksal'dan Özdağ'a yanıt geldi

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, Ümit Özdağ tarafından gelen desteğin üzerine yanıt verdi. Köksal, "Ben CHP'liyim, Zafer Partisi'ne geçmeyi düşünmüyorum" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.