Ümit Özdağ'dan kendisini sığınmacılar üzerinden eleştiren Erkan Baş'a: 'Kendisini solcu zanneden...'

Ümit Özdağ'dan kendisini sığınmacılar üzerinden eleştiren Erkan Baş'a: 'Kendisini solcu zanneden...'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ın eleştirilerine yanıt geldi.

KRT’de konuk olduğu programda kendisine Zafer Partisi'nin yükselişine yönelik sorulan soruya cevap veren Baş, Özdağ'a sığınmacılar üzerinden yüklendi. Zafer Partisi’nin yükselişini bir saman alevi parlaması olarak gördüğünü söyleyen Baş, Özdağ'ı sorumsuz bir politika anlayışına sahip olmakla suçlayarak "Yani ‘göndereceğiz gidecek’. Nereye, nasıl gönderiyorsun. Milyonlarca insan bu. Her birisinin bir hayatı var. Eşi var, dostu var, annesi var, babası var, çocuğu var." dedi.

Erkan Baş şunları söyledi:

“Ben Zafer Partisi’nin yükselişini bir saman alevi parlaması olarak görüyorum. Toplumdaki görünür rahatsızlığı ifade edip buradan siyasal rant devşirmeye çalışan sorumsuz bir politika anlayışı olarak görüyorum. Yani ‘göndereceğiz gidecek’. Nereye, nasıl gönderiyorsun. Milyonlarca insan bu. Her birisinin bir hayatı var. Eşi var, dostu var, annesi var, babası var, çocuğu var. Artık bu ülkede doğan, bu ülkede okula başlayan, memleketini, ülkesini hiç görmeden yaşamak zorunda kalan insanlardan bahsediyoruz. İnsanlık dışı yaklaşımları kabul etmemiz mümkün değil.

Özdağ'dan yanıt: TİP’i tip genel başkanı

Erkan Baş'ın bu sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, Baş için 'TİP’i tip genel başkanı' söyleminde bulunarak "Zafer Partisi her geçen gün güçleniyor, yükseliyor." şeklinde yazdı.

Özdağ "Kendisini solcu zanneden TİP’i tip genel başkanı Erkan Baş, Zafer Partisi’nin sığınmacıları yollamak istemesine karşı çıkmış. Zafer Partisi her geçen gün güçleniyor, yükseliyor." dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.