Vali Yavuz'dan İmamoğlu'na verilen cezayla hakkında açıklama: Kuralları çiğneyen her kim varsa hesap verir

Vali Yavuz'dan İmamoğlu'na verilen cezayla hakkında açıklama: Kuralları çiğneyen her kim varsa hesap verir
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ordu Valiliği döneminde kendisine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada Ekrem İmamoğlu'na verilen para cezasıyla ilgili "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okuyan, kuralları çiğneyen her kim varsa eninde sonunda hesap verir" açıklamasında bulundu.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Valilik Akçakoca Toplantı Salonu'nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni'nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ordu Valiliği döneminde kendisine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "kamu görevlisine karşı görevinden dolayı gıyabında alenen hakaret" suçlamasıyla verilen cezaya ilişkin değerlendirmesini sosyal medya hesabından yaptığını anımsatan Yavuz, şunları kaydetti:

"Seçilmişlerin suç işleme hakkı yoktur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okuyan, kuralları çiğneyen her kim varsa eninde sonunda hesap verir. İki genel başkan yardımcısı, bir o kadar milletvekili ve parti teşkilatıyla duruşmaya giriyorlar, benim sadece avukatım vardı. Başka bir şey söylemeye gerek var mı? Fox TV bana ait değil, Global TV de bana ait değil, kaseti benim üretmem mümkün olmadığına göre... Dinlenmeyen bir şey yok, dolayısıyla yalanı tescil edilmiştir." 

Vali Yavuz, ceza davasının sonuçlandığını, tazminat davasının devam ettiğini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.