Veyis Ateş'ten sosyal medyada gündem olan ses ile ilgili açıklama: Konuğumun koltuğundan geldi

Veyis Ateş'ten sosyal medyada gündem olan ses ile ilgili açıklama: Konuğumun koltuğundan geldi
Habertürk ekranlarında dün Süleyman Soylu'nun istifa kararının konuşulduğu programında, konuklardan birinden gelen ses sosyal medyada gündem oldu. Veyis Ateş duyulan ses ile ilgili "Olan biten bir konuğun koltuğundan gelen ve yayına yansıyana ses" açıklamasını yaptı.

Habertürk ekranlarında gazeteci Veyis Ateş'in sunduğu programa evden bağlanan konukların birinden gelen ses sosyal medyada olay oldu.

Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener'in konuk olduğu programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasının konuşulduğu sırada çıkan ses kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

 Veyis Ateş, programın devam eden anlarında açıklama yapmak zorunda kaldı.

"ESPRİLER GÜZEL AMA HAKİKATİ YOK"
Ateş, "Sevgili sosyal medya ahalisi dün akşam programıma yansıyan bir ses bu ciddi ve yoğun günlerde olay oldu. Yaratıcı ve zeki esprilerinize çok güldük. Espriler güzel ama hakikati yok. Olan biten bir konuğun koltuğundan gelen ve yayına yansıyana ses. Keyfinize limon sıktık kusura bakmayın ama işin aslı bu. Siz yine eğlenceli yorumlarınıza devam edebilirsiniz hep beraber güleriz. Sağlıklı günlerde daha da güzel eğleneceğimiz günler dileğiyle" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.