Yüzüne atılan yumruk sonrası konuştu, Fatih Altaylı'ya çıkıştı: 'Sen gazeteci değil, provokatörsün'

Yüzüne atılan yumruk sonrası konuştu, Fatih Altaylı'ya çıkıştı: 'Sen gazeteci değil, provokatörsün'
'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşünde yüzüne yumruk atılan İsmail Aydemir, gazeteci Fatih Altaylı'nın ‘Eline sağlık’ paylaşımına sert yanıt verdi.

İstanbul'da düzenlenen 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşünde, Yıldız Teknik Üniversite öğrencisi Ege Akersoy, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak açan İsmail Aydemir'e yumruk atmıştı. Gözaltına alınan Ege Akersoy emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Söz konusu yaşanan olay sosyal medyanın gündemine otururken karara tepki yağmış ve siyasetçilerden de destek paylaşımları gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Ege'nin babasıyla görüşme gerçekleştirerek sürecin takipçisi olacaklarının mesajını vermişlerdi.

Ege Akersoy'un tutuklanmasına yönelik tartışmalar sürerken İstiklal gazetesi yazarı Arzu Erdoğral, yüzüne yumruk atılan İsmail Aydemir ile görüştüğünü açıkladı.

Erdoğral'ın aktardığına göre Aydemir, Fatih Altaylı'nın “Eline sağlık” söylemine sert karşılık verdi. Altaylı'yı hedef alan Aydemir, "Sen ne biçim gazetecisin. Sen gazeteci değil, aynı diğerleri gibi provokatörsün" dedi.

Erdoğral, İsmail Aydemir ile gerçekleştirdiği görüşmeyi sosyal medya hesabından şöyle aktardı:

"Filistin'e destek yürüyüşünde Kelime-i Tevhid bayrağı taşıdığı için kendini bilmez biri tarafından yüzüne yumruk atılan İsmail Aydemir ile görüştüm.

Aydemir 'Ben sade bir vatandaşım, yumruk yemişim çok bir şey değil. Devletini ve bayrağını seven Müslüman bir Türk vatandaşı olarak hep iyilikten yana şerrin karşısında oldum. Ülkemizi karıştıramazlar. Gençlerimizi provokasyona alet etmesinler. Fatih Altaylı “Eline sağlık” demiş. Ona soruyorum. Sen ne biçim gazetecisin. Sen gazeteci değil, aynı diğerleri gibi provokatörsün, Kelime-i Tevhid bayrağının ne anlama geldiğini bilmeyen ya da bilip de işine gelmeyen birisin.' dedi."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.