Zara'nın yeni sezon koleksiyonuna sosyal medyadan çığ gibi tepki!

Zara'nın yeni sezon koleksiyonuna sosyal medyadan çığ gibi tepki!
Dünyaca ünlü giyim markası Zara, yeni sezon koleksiyonu sosyal medyada gündem oldu. Koleksiyonda mankenlerin sırtında taşıdığı kefenler tepkilere neden oldu.

Sosyal medya üzerinden İsrail'e destek veren markalar için protesto ve boykotlar devam ediyor. Starbucks, Zara, Burger King, McDonalds gibi pek çok giyim, fast food, gıda ve temizlik ürün markalarına vatandaşlar boykot ederken son olarak ünlü giyim markası Zara'nın yeni koleksiyonu herkesi şoke etti.

Gazze'de ölen sivillerle dalga geçtiler

Dünyaca ünlü olan kadın giyim markası Zara, yeni sezon için çıkardığı koleksiyon sosyal medyada tepkilere neden oldu. "Koleksiyon" adı altında çıkartılan tanıtımda, mankenler ellerinde taşıdıkları kefenlere sarılı bedenlerle dikkat çekti. Yeni sezon koleksiyonu gören vatandaşlar duruma tepki göstererek "Gazze'deki sivillerin hayatını kaybetmesiyle böyle dalga geçiyorlar" diyerek tepki gösterdi.

ga-0dknw4aae59f.jpeg

Tepkiler çığ gibi büyüyor

Sosyal medya üzerinden başlatılan "boykotzara" etiketiyle yüzlerce kullanıcı Zara markasını protesto ederek "Yazıklar olsun", "Zara'dan alışveriş yapmayın" gibi twit paylaşarak tepki gösteriyor.

ga-junxx0aa8piy.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.