CHP'li Gökmen: Esenyurt için göreve hazırım!

CHP'li Gökmen: Esenyurt için göreve hazırım!
CHP'den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Mali Müşavir Server Gökmen, Esenyurt için göreve hazır olduğunu söyledi

Mali Müşavir Server Gökmen, CHP'den Esenyurt Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Esenyurt'ta CHP'nin oy oranını artırmak, yeniden iktidar olmak ve ilçeye değer katacak çalışmalara imza atmak için göreve talip olduğunu anlatan Gökmen, kendisini de tanıttı. Gökmen, “1971 yılında Tokat’ın Niksar ilçesinde doğdum. Çiftçi bir ailenin beşinci ve son çocuğuyum. Mali Müşavirlik mesleğini icra etmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım. Kıraç Köy, Belde ve Esenyurt ilçe sürecinde Ocak 1990’dan bu güne 33 yıldır ikametim, ticaretim, siyasetim Esenyurt'tur” dedi.

Eğitimden vazgeçmiyor

Eğitim hayatının devam ettiğini kaydeden Gökmen, “İlk, orta ve lise eğitimimi 1988 yılında Tokat’ın Niksar ilçesinde tamamladım. Tokat Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okudum. Ülkemizde iş kazasına bağlı ölümlerinin çok yüksek olması nedeni ile Esenyurt Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nde örgün olarak eğitimime devam etmekteyim” diye konuştu.

Esenyurt'ta geçen bir ömür

İş hayatından söz ederken Esenyurt ayrıntısına dikkat çeken Gökmen, “En iyi yatırımın ‘İnsana yatırım’ olduğunu savunuyorum. Hem okuyan hem de çalışan bir işçi olarak 10 yıl boyunca özel kurumların muhasebe birimlerinde çalıştım ve yöneticilik yaptım. 23 yıldır Esenyurt’ta bulunan muhasebe ofisimde kurumsal mali müşavirlik hizmeti vererek iş hayatımı sürdürmekteyim” şeklinde konuştu.

Siyasette tecrübeli bir isim

Siyasi geçmişini de anlatan Gökmen şöyle konuştu; “1996-1999 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolları’nda görev aldım. 2001-2002 yılları arasında, o dönem Büyükçekmece ilçemize bağlı olan Kıraç Beldesinde ‘Belde Yöneticiliği’ yaptım. 2004-2005 yılları arasında Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda ‘Saymanlık’, 2007 Genel seçimlerinde Kıraç Beldesinde ‘Seçim Komisyon Başkanlığı’, 2009-2012 yılları arasında ise iki dönem Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda ‘Saymanlık’ görevlerini üstlendim. 2009-2012 yılları arasında yapılan yerel ve genel seçimlerde, ilçe ve mahalle komiteleri ile birlikte okul sorumluluğu, sandıkların oluşması ve sandık görevlisi olarak ilçe, belde ve mahalle örgütlerinde görev aldım. 2015 yılında milletvekilliği ön seçim yarışına katıldım. 2018 yılının Ocak ayında yapılan 36. Dönem CHP İstanbul İl Kongresinde, İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 25 yıl aradan sonra 13 bin 729 oy farkla kazandığımız 31 Mart 2019 , 806 bin farkla ikinci defa 23 Haziran 2019 tarihinde tekrarlanan Mahalli İdareler Yerel Seçim sürecinde İl Bilişim Sorumlusu, Seçim İşleri, Sandık Güvenliği ve Sandık Çevresi Örgütlenme Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundum. 2020 yılının Şubat ayında yapılan CHP 37. Dönem İstanbul İl Kongresinde; İl Yönetim Kurulu Üyeliğine ikinci kez seçildim ve üç yıl boyunca İl Saymanlığı görevini üstlendim. Önceki ve son görevlerimi Genel Merkez, İl ve İlçeler arasında koordineli bir şekilde verilen görevleri yasalar, tüzük, yönetmelik ve genelgeler doğrultunda icra etmeye, ilçelere aynı şekilde koordineli bir şekilde çalıştım. 14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılan genel seçimlerinde İSTANBUL 3.Bölge 33.sıradan milletvekili adayı oldum.”

9706a437-3cbb-4b3c-91cc-b5fe899619ae.jpeg

ddd8b8ed-5a1c-4d18-bf28-25b7adbe739c.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Barış Kış - Damga Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.