11 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava nasıl olacak?

11 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul'un saatlik hava durumu açıklandı. Peki hava 11 Kasım 2023 Cumartesi günü nasıl olacak? Yanıtı haberimizde..

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş hava durumunun saatlik halini sıkça araştırıyor. Peki bugün hava nasıl olacak? 11 Kasım 2023 Cumartesi günü İstanbul yağmurlu mu yoksa güneşli mi olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik hava durumunun ayrıntıları..

11 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, hava nasıl olacak?

İstanbul'da 11 Kasım 2023 Cumartesi günü hava hafif yağmurlu geçecek. İl genelinde genel olarak saat 08:00 itibarıyla başlayacak yağmur, öğle saatlerine kadar aralıklı olarak devam edecek. Yağmur saat 15:00 itibarıyla yeniden başlayacak ve gece saatlerine kadar etkisini gösterecek.

İstanbul'da yağmurla birlikte lodos da etkili olacak. Sıcaklık genel olarak gündüz en yüksek 22, gece en düşük ise 17 dereceyi görmesi bekleniyor. MGM tarafından çatı uçması, soba zehirlenmesi vs. olası durumlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Saatlik hava durumu verilerine aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.