30 Nisan 2024 İstanbul hava durumu, MGM açıkladı yarın hava nasıl ve kaç derece olacak?

30 Nisan 2024 İstanbul hava durumu, MGM açıkladı yarın hava nasıl ve kaç derece olacak?
İstanbul'da yağışlı olan günlerin ardından 30 Nisan 2024 Salı günü saatlik hava durumu verileri belli oldu.

İstanbul'da yaşayan milyonlar geçtiğimiz haftadan bu yana devam eden sağanak yağışların ardından 30 Nisan 2024 Salı günü hava durumunu merak ediyor. Buna göre hava megakentte nasıl ve kaç derece olacak? Sıcaklık en yüksek kaç derece olması bekleniyor? Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklanan saatlik hava durumu verilerine göre 30 Nisan 2024 Pazartesi günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece ölçülmesi bekleniyor? İstanbul'da Salı günü yağmur yağacak mı? İşte 30 Nisan 2024 Salı günü güncel İstanbul hava durumu verileri...

30 Nisan 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 30 Nisan 2024 Salı günü hava çok bulutlu ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık en yüksek 18 dereceye çıkarken, en düşük ise 14 derece olması bekleniyor.

Sağanak yağış gündüz aralıklarla etkili olurken, akşam saatlerinde etkisini kuvvetlendirmesi ve 17:00 itibarıyla başlaması bekleniyor.

Rüzgar megakentte saatte 30 km hıza kadar yükselmesi tahmin edilirken, nem oranı ise yüzde 80 olacak. Saatlik hava durumu verilerinin ayrıntıları aşağıdadır.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.